• SEO til lokale virksomheder og forretningskæder

    Med knivskarp forretningsforståelse og et fokus på langsigtede resultater, hjælper vi dig til at nå dine mål og udleve dine virksomhedsdrømme. Vores erfaring med lokal SEO til virksomheder med én eller flere lokationer er din vej til vækst, så du får flere butiksbesøg og mere salg.

Vi er ikke de største, men vores mission er at være de bedste.
Vores lille team af specialister går højt op i, at indgå samarbejder med cases og virksomheder, som vi tror på og mener vi kan løfte. Med langsigtede strategier, skræddersyede løsninger og tæt dialog, skaber vi bæredygtige resultater for dig og din virksomhed.

Lauge Hybel, Founder & CEO, Organic Growth

Se flere cases

Lokal SEO sikrer dig organisk vækst og langtidsholdbare resultater

Når det kommer til et succesfuldt SEO-arbejde, handler det ikke kun om, hvad du gør, men også i høj grad om, hvordan du gør det. Vores strategier og initiativer tages på baggrund af vores faglighed og erfaring.

Som kunde hos os vil du derfor opleve, at vi er proaktive og visionære og ved, hvad der skal til for at skabe langsigtede resultater, som styrker dit brand og skaber organisk trafik, leads og mere salg.

SEO-analyse

– med konkrete anbefalinger baseret på din forretning

Få en komplet analyse af din virksomhed og dine muligheder online. Efter vores gennemgang får du en SEO-guide med en skræddersyet handlingsplan, der indeholder gennemarbejdede anbefalinger og indholdsstrategier målrettet præcist til din virksomhed.

Optimering og eksekvering

Vi klarer det hele for dig!

Lad vores team stå for din virksomheds online markedsføring. Vi sørger for alt lige fra udvikling af en langsigtet og bæredygtig strategi, efterfølgende opsætning af nye initiativer samt løbende optimering og rapportering. 


Strategisk rådgivning, sparring og vidensdeling

Få vores viden, strategier og insights, og eksekvér selv!

Bliv opdateret med seneste viden fra SEO-branchen, og få anbefalinger til, hvordan du eksekverer bedst muligt på din organiske markedsføring. Med en solid indholdstrategi sigter du skarpt efter din målgruppe, uanset hvor de befinder sig på deres købsrejse. 

Hvem er
Organic Growth?

Kort sagt er vores store vision at hjælpe vores kunder med at udleve deres drømme. For os er det vigtigt, at du som virksomhedsejer kan gøre det, du er bedst til og tør at lade os stå for din online markedsføring. Vi har specialiseret os i organisk markedsføring og lokal SEO. Gennem målgruppeorienteret indhold får din virksomhed en loyal kundeskare og vækster lige netop dér, hvor du ønsker.

Med vores mange års erfaring inden for lokal SEO ved vi, at vi leverer et godt stykke arbejde. Vi vægter et ordentligt og respektfuldt samarbejde med vores kunder højt, og hver eneste kunde kan og bør forvente gode, solide resultater med os ombord.

Det rette samarbejde for os er med kunder, som brænder for det, de laver, og ligesom os gerne vil gå den ekstra mil for at opretholde den gode kunderelation.

Organic Growth var et naturligt valg, da vi altid har investeret i en stærk organisk indsats i tæt samspil med performancemarketing.
Deres arbejde er funderet i en dyb viden og professionalisme, kombineret med at de formår at kommunikere og samarbejde på en måde, så lægfolk kan være med.

Mads Lind, Grundlægger Mystery Makers

Skal vi skabe
resultater sammen?

Udfyld dit navn og nummer  så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.

Og hvem ved, måske vi er det rette match til at hjælpe dig med at indfri dine mål og visioner.

"THE BEST MARKETING DOESN’T FEEL LIKE MARKETING"
Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS
Strandlodsvej 44
2300 København S