Gratis søgeordsanalyse

Udnyt jeres potentiale på Google

Få lavet en gratis søgeordsanalyse, og få større indsigt i jeres potentiale på Google. Uden en søgeordsanalyse er det næsten umuligt at planlægge en strategi for din søgemaskineoptimering. Vi anbefaler derfor, at dette er første skridt du bør tage, når du skal i gang med din søgemaskineoptimering.

Hvad får jeg ud af en søgeordsanalyse?

Søgeordsanalysen indeholder en liste af søgeord, som vi mener kan være relevante for din virksomhed. Ud for hvert søgeord noterer vi, hvor mange søgninger der er om måneden, på lige præcis det søgeord. På den måde ved du hvilke søgeord, brugerne oftest benytter, når de søger på Google. Sidst men ikke mindst, vil du kunne se, hvordan din side rangerer på de søgeord, vi har indsat i analysen. 

Sådan fungerer analysen 

Efter mange års arbejde med SEO har vi lavet en strømlinet process i forhold til udarbejdelsen af en søgeordsanalyse. Derfor kan vi hurtigt slå ned på det relevante og give dig et indblik i optimeringsmulighederne. Noget vi gør helt gratis for dig. Det eneste, det kræver af dig, er, at vi får indsigt i de nødvendige informantioner dvs. informationer om jeres virksomhed, jeres konkurrenter og relevante kontaktinformationer. Derefter tilpasser vi søgeordsanalysen til jeres virksomhed. 

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

App Store Optimering

ASO er for apps, hvad SEO er for hjemmesider. Med ASO bliver du prioriteret højere hos de forskellige app-udbydere og nemmere fundet af relevante brugere.

YouTube Optimering

Med YouTube Optimering kan du øge din eksponering på YouTube og få flere visninger. Hos Organic Growth er vi eksperter i at få dine YouTube-videoer til at rangere højt på YouTube.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

Online Reputation Management

Som specialister i Online Reputation Management hjælper vi dig med at håndtere dårlig omtale og beskytter din virksomheds digitale omdømme.