Anmeldelser er vigtigere end nogensinde før

Man skal ikke kimse ad vigtigheden af gode anmeldelser i vores moderne tidsalder. Statistikker om online brugeradfærd taler deres tydelige sprog: brugerne søger efter ligesindedes erfaringer, inden de foretager et køb. Ifølge Brightlocal og deres anmeldelsesundersøgelse stoler 91% af forbrugerne ligeså meget på en online anmeldelse som på en anbefaling fra en bekendt. Anmeldelser er altså ikke til at komme udenom, og med en dybdegående anmeldelsesstrategi kan du komme dine anmeldere i møde og skabe en godt bedømt digital profil.

91% of consumers trust online reviews as much as personal recommendations
Kilde: https://www.brightlocal.com/learn/local-consumer-review-survey-2017/

Scrol længere ned, hvis du vil se flere interessante statistikker om brugeradfærd og anmeldelser.

Hvordan arbejder vi med anmeldelser?

Vi tilbyder både at være det strategiske og eksekverende led i jeres anmeldelsesstrategi.

Forskellige platforme

For at skabe en dynamisk anmeldelsesstrategi er det vigtigt at skaffe anmeldelser på forskellige platforme. God markedsføring handler ofte om diversitet, og her er anmeldelsesstrategierne ikke en undtagelse.

Flere anmeldelser

Ved hjælp af en dybdegående anmeldelsesstrategi kan vi øge antallet af anmeldelser og højne den gennemsnitlige vurdering af din virksomhed. Vi bruger forskellige metoder til det afhængig af virksomhedtype.

Forskellige anmeldelser

Hvis du er interesseret i en anmeldelsesstrategi, har du måske allerede mærket, hvilken betydning anmeldelser har. At udarbejde en specifik strategi for dine eksisterende anmeldelser er en meget vigtig del af den samlede anmeldelsesstrategi.
Hvordan kan man bruge de eksisterende gode anmeldelser mere aktivt? Det og meget mere hjælper vi din virksomhed med at finde ud af.

autentisk, gennemsigtigt og troværdigt

Lidt statistik om 
brugeradfærd og anmeldelser

Vigtigheden af anmeldelser er ikke til at tage fejl af. Hvis du vil give dine forbrugere et professionelt og troværdigt indtryk, der giver dem lyst til at vælge din virksomhed, er gode anmeldelser vejen frem. Det handler egentlig ikke om dig, men om forbrugerne og deres behov for at kvalitetssikre et produkt eller en ydelse inden et køb. 

Kilde 

1 %
af de 18-34 årige har givet en online anmeldelse.
%
af de 18-34-årige stoler ligeså meget på en online anmeldelse som på en anbefaling fra en bekendt.
%
Af forbrugerne læser virksomhedens svar på en online anmeldelse.
1 %
Af forbrugerne vælger kun virksomheden, hvis den har 4 stjerner eller derover.

Hvorfor er det relevant for din virksomhed at tage stilling til disse statistikker? 

Statistikkerne taler deres tydelige sprog. Forbrugerne tilkendegiver deres holdninger og giver anmeldelser til andre brugere, og de bruger andres anmeldelser aktivt i beslutningsfasen. Med en målrettet anmeldelsesstrategi sørger du for, at din virksomhed fremstår professionel og troværdig.

Kurser og workshops

Hos Organic Growth tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser og workshops om organisk markedsføring.

Vores kurser er til dig, som ønsker en overordnet og bred indføring i organisk markedsføring. Du vil blive klogere på de muligheder, der er ved forskellige organiske løsninger og få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med din marketingstrategi. Vi gennemgår bl.a.:  

  • SEO
  • Content og nyhedsbreve
  • Google My Business 
  • Online Reputation Management
  • Anmeldelsesstrategier

Vores workshops tager udgangspunkt i jeres virksomhed og de konkrete problemstillinger, I måtte have. I fællesskab udarbejder vi en organisk strategi for jeres virksomhed og lægger en plan for eksekveringen af den. Derudover vil I få en grundig indføring i de forskellige værktøjer, som jeres strategi kræver.

Har I specifikke ønsker til indhold eller format på kurser eller workshops, skal I endelig bare fortælle os det – vi skræddersyr det hele til jer.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for .. var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, Journalist og kommunikationskonsulent