Skip to main content

 | Vi får 4.6 af 5 stjerner

Artikelskrivning

 • Målgruppeorienteret og brugervenligt indhold.
 • Skræddersyede content-løsninger til kundens behov.
 • Forøget synlighed og troværdighed gennem tekster af høj kvalitet.
 • Engagerede tekstforfattere med uddannelsesmæssig- og faglig baggrund i kommunikation og formidling.

Skab troværdighed om dit brand, og fremstå som en ekspert over for allerede eksisterende og potentielle nye kunder. Det kan du gøre ved kontinuerligt at udgive artikler. Hos Organic Growth har vi flere års erfaring med tekstproduktion, og grundet de mange år i branchen er vi derfor vant til at lave et indgående researcharbejde til forskellige kundetypers månedlige artikler.

Hvad er en artikel?

Artikler vil ofte være en længere tekst, hvor et givent emne eller en særlig person er i fokus, og det er derfor en genial metode til at positionere dig selv som ekspert inden for et område. En artikel kan f.eks. vedrøre et politisk emne, være en guide til at løse en problemstilling eller være en længere tekst om nye tendenser inden for en specifik branche. Artikler er foruden dette en rigtig god metode til at fastholde relevans i et konkurrencedygtigt marked.

 • “Ekstraordinær service og resultater fra Organic Growth”

  Jonas Grønning, Nord-leasing.dk
 • “De er en kæmpe fornøjelse at arbejde med, og på kort tid har de allerede leveret flotte resultater”

  Michelle, WE TRAIN AT HOME
 • “Organic Growth er dygtige, imødekommende og meget professionelle”

  Johannes Nielsen, Translated By Us

Artikler er afgørende i en god kommunikationsstrategi

Kontinuerlig udgivelse af artikler kan være et stærkt redskab i din kommunikationsstrategi. Når vi arbejder med at skrive artikler, har vi altid fokus på fire faktorer, som skal sikre, at artiklen gavner din virksomhed korrekt.

Artiklerne taler ud fra dit brand

Når vi skriver dine artikler, sørger vi altid for at sætte os ind i din virksomhed og brandet bag. Det er vigtigt, at jeres kunder kan genkende jer i de artikler, som I modtager fra os – det skaber troværdighed, og så sørger det for at potentielle kunder kan kende jer i mængden.

Målgruppen i fokus

Artikler, der taler direkte til den ønskede målgruppe, øger helt automatisk sandsynligheden for at konvertere til et salg. Denne prioritet går vi ikke på kompromis med, når vi skriver jeres artikler. Målgruppeorienteret indhold, hvad end det er til artikler, SoMe-opslag eller kategoritekster er helt afgørende for, at jeres målgruppe bliver informeret helt korrekt om jeres produkter.

Fra én ekspert til en anden

Kontinuerlige og velskrevne artikler om et givent emne inden for din branche får dig til at fremstå som en ekspert i feltet. Det giver både nuværende og potentielle nye kunder et indtryk af, at du er den helt rette til at løse deres problemstilling. Vi laver det fornødne researcharbejde, og sikrer os, at du bliver positioneret som en troværdig ekspert.

Artikler der sælger dig og dine produkter

En artikel skal have en passende mængde salg, og det tænker vi altid ind, når vi skriver artikler for dig. En artikel er en helt oplagt mulighed for at promovere nye produkter, tilbud og ydelser. Er artiklen samtidig målgruppeorienteret, vil den altså ramme kunden på det helt rette sted i deres købsrejse – en købsrejse som leder dem videre ind til et salg hos dig.
 • RealMæglerne

  Nr. 1 på Google på “Ejendomsmægler København”

  “Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

 • DiningSix

  Fra én til 18 restauranter og international vækst i Norden

  “Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth.”

 • Snevagten

  En af Danmarks største snerydningsvirksomheder
  “At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for.”

  Lad os hjælpe dig med dine tekster

  Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hilse på dig.

  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!
  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!