Langsigtet og skræddersyet App Store Optimering

ASO er for apps, hvad SEO er for hjemmesider. Med ASO bliver du prioriteret højere hos de forskellige app-udbydere og nemmere fundet af relevante brugere. Hver app-udbyder har deres unikke rangeringsfaktorer, og derfor er det vigtigt at lægge en strategi, der er tilpasset de forskellige udbydere.

Den primære årsag til, at de fleste app-udviklere vælger ASO, er, at de øger deres mulighed for at brugere finder og downloader deres app. Hos Organic Growth udarbejder vi langsigtede og skræddersyede strategier med fokus på anmeldelser, eksponering og fastholdelse af brugerne.

Der er ikke mange i Danmark, som er specialiserede i ASO, og derfor er vi også ekstra glade for, at vi hos Organic Growth kan tilbyde vores hjælp med at promovere jeres app via organisk markedsføring. Vi tilbyder at lave søgeordsanalysen, planlægge strategien og eksekvere den tilfredsstillende og succesfuldt. 

Ønsker I at vide mere om, hvad ASO kan gøre for jer, skal I være mere end velkomne til at ringe til os på 25134757 eller sende en mail til os via vores kontaktformular.

Søgeordsanalyse

Det første skridt mod en succesfuld ASO-strategi er, at man laver en søgeordsanalyse. Ved hjælp af moderne værktøjer kan vi hos Organic Growth udarbejde en dybdegående analyse, som tager udgangspunkt i søgninger hos de forskellige app-udbydere. Når vi laver søgeordsanalyser for apps, fokuserer vi på tre forskellige parametre: volumen, konkurrence og KEI (Keyword Efficiency Index). Disse parametre indikerer, hvorvidt søgeordet er realistisk at arbejde med.

In-app Optimering

At få brugerne til at beholde appen på deres telefon og bruge den er en stor rangeringsfaktor. Derfor handler det udelukkende om en god app. Har du en god app, er der lang fastholdelse, høj interaktion og mange gode anmeldelser. Som med al anden markedsføring kan intet altså erstatte et godt produkt.

Optimering hos app-udbyderen

Når man har udarbejdet søgeordsanalysen, kan man bruge disse søgeord til at optimere sin synlighed hos de forskellige app-udbydere. Det kan man gøre ved at optimere de tekstelementer, der bliver læst af brugeren, men også af algoritmen, som prioriterer de forskellige apps. Husk derfor på, at du ikke blot skal implementere søgeord for Googles skyld.

Anmeldelser

Anmeldelser er et vigtigt aspekt ved ASO. App-udbydere som App Store, Google Play og Microsoft Store bruger gode anmeldelser til at prioritere apps i søgeresultaterne. Det er derfor essentielt at udarbejde en anmeldesesstrategi, som har til formål at indsamle gode anmeldelser.

Kurser og workshops

Hos Organic Growth tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser og workshops om organisk markedsføring.

Vores kurser er til dig, som ønsker en overordnet og bred indføring i organisk markedsføring. Du vil blive klogere på de muligheder, der er ved forskellige organiske løsninger og få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med din marketingstrategi. Vi gennemgår bl.a.:  

  • SEO
  • Content og nyhedsbreve
  • Google My Business 
  • Online Reputation Management
  • Anmeldelsesstrategier

Vores workshops tager udgangspunkt i jeres virksomhed og de konkrete problemstillinger, I måtte have. I fællesskab udarbejder vi en organisk strategi for jeres virksomhed og lægger en plan for eksekveringen af den. Derudover vil I få en grundig indføring i de forskellige værktøjer, som jeres strategi kræver.

Har I specifikke ønsker til indhold eller format på kurser eller workshops, skal I endelig bare fortælle os det – vi skræddersyr det hele til jer.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

App Store Optimering

ASO er for apps, hvad SEO er for hjemmesider. Med ASO bliver du prioriteret højere hos de forskellige app-udbydere og nemmere fundet af relevante brugere.

YouTube Optimering

Med YouTube Optimering kan du øge din eksponering på YouTube og få flere visninger. Hos Organic Growth er vi eksperter i at få dine YouTube-videoer til at rangere højt på YouTube.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

Online Reputation Management

Som specialister i Online Reputation Management hjælper vi dig med at håndtere dårlig omtale og beskytter din virksomheds digitale omdømme.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved, hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for ... var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet, samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, journalist og kommunikationskonsulent