Vores samarbejde med Fonnesbek Hair


“Ved hjælp af organisk markedsføring har vi i vores virksomhed opnået flotte resultater, som vi kan takke Organic Growth for”

“Vi havde behov for hjælp til at lokke nye kunder til. Samarbejdet med Organic Growth har resulteret i at vores navn nu er blevet mere synligt. Ved hjælp af organisk markedsføring har vi i vores virksomhed opnået flotte resultater, som vi kan takke Organic Growth for. Deres metoder er billigere på længere sigt og relevante for alle der gerne vil hurtigt i gang med deres forretning”

Andrea Fonnesbek Schyberg
Stifter af Fonnesbek Hair

1

Placering på søgning:
Frisør København K

1,679

Organiske besøgende om måneden

459

Klik på bookingknap fra organiske brugere

Om vores arbejde

Vores samarbejde med Fonnesbek har været et forløb, hvor vi i samarbejde har formået at skabe nogle rigtig flotte resultater. Vi har fulgt Fonnesbek Hair fra deres opstart og det har været en fornøjelse fra start. Andrea har givet os frie rammer, til at gøre hvad vi er bedst til. Dette har givet os rammerne til at tænke frit, hvilket har skabt rigtig flotte resultater.

Den kortsigtede strategi

Vi startede fra bunden, da Fonnesbek Hair var en helt ny hjemmeside. Der var dermed ikke nogle SEO værdi, da vi startede. I og med at virksomheden var nystartet ønskede vi at skaffe nogle “hurtige resultater”. Derfor lavede vi en strategi, hvor vi optimerede mod mindre konkurrenceprægede søgeord. Dette resulterede i, a at vi tre måneder inden i samarbejdet havde 825 organiske besøgende.

Den langsigtede strategi

Vi har også optimeret mod høj konkurrence søgeord. Disse søgeord tager tid at skaffe resultater via. Det lykkes dog et år inde i samarbejdet og vi ser nu et stabilt flot besøgstal.

Resultater

Ovenstående screenshot er et lille udsnit af de søgeord, som vi har arbejdet på. Resultaterne på søgeordene “Frisør” og “Frisør København” har taget et år at skaffe. Tålmodighed betaler sig.

Som det fremgår i ovenstående screenshot, så får vi relativt hurtigt resultater efter 3 måneder. Siden da har vi arbejdet intensivt på høj-konkurrence termer og de begynder at performe efter et års tid. 

  Kontakt os


  Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  Sidste ord

  "The best marketing doesn’t feel like marketing"

  Tom Fishburne

  Find vej

  Organic Growth ApS

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  info@organicgrowth.dk

  +45 30 20 15 01