Vores samarbejde med Mesterflyt


“Vi vil anbefale Organic Growth til virksomheder som ønsker en troværdig og resultatskabende samarbejdspartner.”

“Vi har fået flere besøgende på vores hjemmeside og potentielle kunder har nemmere ved at finde os på nettet. Vi har haft en utrolig høj stigning og i flere måneder har vi været på +100 % i antal besøgende kontra samme måneder året før, inden vi indgik samarbejde med Organic Growth.
Vi vil anbefale Organic Growth til virksomheder som ønsker en troværdig og resultatskabende samarbejdspartner. “


Victor Helgogaard
Managing director

133

Henvendelser på 2 måneder

99%

Organisk besøgstal stigning
2020 højsæson sammenlignet med 2019

Om vores arbejde

Samarbejdet med Mesterflyt starter i slutningen af 2019. Mesterflyt har tidligere arbejdet med online markedsføring, men det er tydeligt, at potentialet er uudnyttet. Derfor igangsætter vi en større indholdsstrategi, som skal hjælpe Mesterflyt med at få flere besøgende. Det primære fokus har været at bygge indhold der rammer Flyttefirma + forskellige byer. 

Vi er i tæt dialog med Victor fra Mesterflyt, så vi løbende kan optimere strategien og fokusere på de områder, som giver mest værdi til Mesterflyt. 

Vi har udarbejder også en intensiv linkbuilding strategi, da konkurrencen er høj på de største søgeord. Dette er en langsigtet løsning, som vi ser give afkast de seneste par måneder. Nedenstående graf viser udviklingen af links der peger mod Mesterflyt.dk. 

Resultater

Ovenstående graf viser udviklingen på søgeordet “Flyttefirma Sjælland”. Dette søgeord har været prioriteret højt og siden maj har vi rangeret stabilt i top 3. 

Grafen foroven viser udviklingen i de organiske besøgende. Den blå graf er fra 2020 og den orange er fra 2019. Som det kan ses overgår vi 2019 med fine resultater. 

  Kontakt os


  Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  Sidste ord

  "The best marketing doesn’t feel like marketing"

  Tom Fishburne

  Find vej

  Organic Growth ApS

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  info@organicgrowth.dk

  +45 30 20 15 01