UNIKT CONTENT SOM SKABER VÆKST I DINE FORETRUKNE OMRÅDER

Velskrevet indhold der giver kunder
“Content is king” hører man ofte folk i marketingverdenen sige, og det er der god grund til. Godt og velskrevet indhold, der rammer den rigtige målgruppe i de foretrukne områder, har utrolig stor effekt på virksomhedens succes og vækst. Indholdet på siden er det første indtryk, kunden får af din virksomhed. Derfor er det helt afgørende, at det er velskrevet, personligt og fængende.


Nå ud til nye kunder og gør et indtryk med skræddersyet indhold, samt vores ekspertise inden for strategiplanlægning og lokal SEO. Sammen udarbejder vi en content strategy, der er tilpasset din virksomhed og sørger for, at du får flere lokale kunder via søgemaskinerne og andre potentielle platforme. 

Hvordan gør vi?
Når vi udarbejder en content strategy, gør vi det altid med udgangspunkt i, at indholdet skal være: linkbart, delbart, søgbart og konverterbart. Det er nemlig vigtigt, at det indhold, du har på din side, er relevant for forskellige kanaler, men samtidig supplerer hinanden. Ved at analysere dine konkurrenter og lignende cases udarbejder vi en content strategy, som vil give din virksomhed større succes online, så I vækster i de områder, I ønsker.

“Som klient hos Organic Growth kan man forvente et kompetent team med styr på deres kram, hvilket også afspejles i resultaterne.”

Morten Samson
Head of Web, DiningSix

DELBART

Som det gælder for linkbart indhold, gælder det for delbart indhold, at man med godt indhold kan skabe en engageret følgerskare. Der er flere måder at genere delbart indhold på, men det, du primært skal have for øje, er dine brugeres behov. Hvordan kan du hjælpe brugeren med at løse det problem, han eller hun står med? Det delbare indhold, der får størst succes, er ofte problemløsende, underholdende og/eller inspirerende. Alt efter hvilken virksomhedstype, der er tale om, kan man udarbejde en strategi, hvor et eller flere af disse elementer indgår.

KONVERTERBART

Ved hjælp af de tre ovenstående indholdstyper kan man skabe indhold, der kan konvertere de nyfundne brugere til kunder. En content strategy kan på den måde ses som en slags tragt, hvor det konverterbare indhold er sidste del af tragten.

LINKBART

For at rangere højt på Google er links essentielt. Der er mange måder at bygge links på. En af måderne er ved at producere interessant indhold. Kan man producere indhold, som andre hjemmeside-ejere har lyst til at linke til, kan man nemlig skabe det, som kaldes “naturlige” links. Simpelthen links, som kommer helt af sig selv.

SØGBART

Dette indhold finder kunden via søgemaskinerne, da det er optimeret mod en specifik søgning (eller flere). Denne indholdstype hjælper dig meget direkte med at få nye kunder, hvor link- og delbart indhold er mere indirekte. Når man udarbejder en content strategy med udgangspunkt i søgbart indhold, ser man ofte på tre parametre: antallet af søgninger, konkurrencen på den specifikke søgning og intentionen bag søgningen (hvorfor laver brugeren lige nøjagtig denne søgning?).

KONVERTERBART

Ved hjælp af de tre ovenstående indholdstyper kan man skabe indhold, der kan konvertere de nyfundne brugere til kunder. En content strategy kan på den måde ses som en slags tragt, hvor det konverterbare indhold er sidste del af tragten.

VORES YDELSER

Vi har specialiseret os i lokal SEO og hjælper både dig med en enkelt virksomhed, som skal vækste lokalt, eller dig med en forretningskæde, som skal vækste i bestemte byer og områder. Hvad enten I ønsker flere fysiske kunder eller mere salg online, kan vi med  vores erfaring og ekspertise i lokal SEO sikre, at I kommer godt i mål.

Se her hvordan vi kan hjælpe jer:

LOKAL SEO

Lokal SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig lokalt. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed og forretningskæder.

CONTENT STRATEGY

Gennem strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig på dine ønskede lokationer.

GOOGLE MY BUSINESS

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov, så I er nemt tilgængelige for jeres kunder.

KONTAKT OS


Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

Strandlodsvej 44

2300 København S

Sidste ord

"The best marketing doesn’t feel like marketing"

Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS

Strandlodsvej 44

2300 København S

info@organicgrowth.dk

+45 30 20 15 01