BLIV SYNLIG I DIT LOKALOMRÅDE MED GOOGLE MY BUSINESS

En korrekt optimeret Google My Business gør underværker for din forretning: Du vil få flere kunder, og din virksomhed vil fremstå mere professionel.


Google My Business er en gratis kanal, der gør din virksomhed synlig og samler de vigtigste kontaktoplysninger om dig ét sted, så brugerne nemt og ubesværet kan finde dig. Det er ganske nemt at oprette og eksekvere en Google My Business, men hvorfor skal man så overhovedet have en professionel til at eksekvere sin Google My Business-strategi? Grunden er, at Google My Business har utallige muligheder, som de færreste formår at udnytte.

Med mange års erfaring inden for Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset din virksomheds behov, og som vi eksekverer for dig.

“Vi havde behov for hjælp til at lokke nye kunder til. Samarbejdet med Organic Growth har resulteret i at vores navn nu er blevet mere synligt.”

Andrea Fonnesbek Schyberg
Stifter, Fonnesbek Hair

Top 10

Her kan du se de vigtigste aspekter ved en god Google My Business-optimering.

Organic Growth’s top 10 er lavet med afsæt i vores egne erfaringer suppleret med andre eksperters undersøgelser af Google My Business. 

Hvis du har spørgsmål til vores top 10 eller vil have uddybet noget, må du endelig bare kontakte os, så fortæller vi gerne meget mere.

Verificering af Google My Business 45% Optimering af Google My Business 45% Virksomhedens adresse (proximity) 45% Link-volumen og autoritet 45% Signaler fra hjemmesiden 45% Navn, adresse og telefonnummer 45% Anmeldelser på Google My Business 45% Brugeradfærd: kliks til hjemmeside, opkald, rutevejledning osv. 45% Verificering og optimering af eksterne sider 45% Anmeldelser fra andre hjemmesider’ 45%

VORES YDELSER

Vi har specialiseret os i lokal SEO og hjælper både dig med en enkelt virksomhed, som skal vækste lokalt, eller dig med en forretningskæde, som skal vækste i bestemte byer og områder. Hvad enten I ønsker flere fysiske kunder eller mere salg online, kan vi med  vores erfaring og ekspertise i lokal SEO sikre, at I kommer godt i mål.

Se her hvordan vi kan hjælpe jer:

LOKAL SEO

Lokal SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig lokalt. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed og forretningskæder.

CONTENT STRATEGY

Gennem strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig på dine ønskede lokationer.

GOOGLE MY BUSINESS

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov, så I er nemt tilgængelige for jeres kunder.

Kontakt os


Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

Strandlodsvej 44

2300 København S

Sidste ord

"The best marketing doesn’t feel like marketing"

Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS

Strandlodsvej 44

2300 København S

info@organicgrowth.dk

+45 30 20 15 01