Google My Business

Bliv synlig i dit lokalområde med Google My Business

En korrekt optimeret Google My Business gør underværker for din forretning: du vil få flere kunder, og din virksomhed vil fremstå mere professionel.

Google My Business er en gratis kanal, der gør din virksomhed synlig og samler de vigtigste kontaktoplysninger om dig ét sted, så brugerne nemt og ubesværet kan finde dig. Det er ganske nemt at oprette og eksekvere en Google My Business, men hvorfor skal man så overhovedet have en professionel til at eksekvere sin Google My Business-strategi? Grunden er, at Google My Business har utallige muligheder, som de færreste formår at udnytte.

Med mange års erfaring inden for Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset din virksomheds behov, og som vi eksekverer for dig.

Top 10

Her kan du se de vigtigste aspekter ved en god Google My Business-optimering.

Organic Growth’s top 10 er lavet med afsæt i vores egne erfaringer suppleret med andre eksperters undersøgelser af Google My Business. 

Hvis du har spørgsmål til vores top 10 eller vil have uddybet noget, må du endelig bare kontakte os, så fortæller vi gerne meget mere.

Verificering af Google My Business
Verificering
Optimering af Google My Business
Optimering
Virksomhedens adresse (proximity)
Adresse
Link-volumen og autoritet
Link
Signaler fra hjemmesiden
Hjemmesiden
Navn, adresse og telefonnummer
NAT
Anmeldelser på Google My Business
Anmeldelser
Brugeradfærd: kliks til hjemmeside, opkald, rutevejledning osv.
Brugeradfærd
Verificering og optimering af eksterne sider
Eksterne sider
Anmeldelser fra andre hjemmesider
Eksterne anmeldelser

Kurser og workshops

Hos Organic Growth tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser og workshops om organisk markedsføring.

Vores kurser er til dig, som ønsker en overordnet og bred indføring i organisk markedsføring. Du vil blive klogere på de muligheder, der er ved forskellige organiske løsninger og få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med din marketingstrategi. Vi gennemgår bl.a.:  

  • SEO
  • Content og nyhedsbreve
  • Google My Business 
  • Online Reputation Management
  • Anmeldelsesstrategier

Vores workshops tager udgangspunkt i jeres virksomhed og de konkrete problemstillinger, I måtte have. I fællesskab udarbejder vi en organisk strategi for jeres virksomhed og lægger en plan for eksekveringen af den. Derudover vil I få en grundig indføring i de forskellige værktøjer, som jeres strategi kræver.

Har I specifikke ønsker til indhold eller format på kurser eller workshops, skal I endelig bare fortælle os det – vi skræddersyr det hele til jer.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved, hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for ... var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet, samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, journalist og kommunikationskonsulent