Gratis hjemmesideanalyse

Få lavet en gratis analyse

Få lavet en gratis analyse af din hjemmeside, som giver dig indblik i, hvordan du kan øge din synlighed online og forslag til, hvordan du helt konkret griber optimeringen af din hjemmeside an. En optimeret hjemmeside er nødvendig, hvis du ønsker at skabe succes på Google. 

Hvad får jeg ud af en hjemmesideanalyse?

Analysen indeholder en liste over det, vi mener bør optimeres, hvis din hjemmeside skal læses optimalt af Google. Du kommer altså til at få helt konkrete tiltag med dig, som du kan kaste dig over med det samme. For at hjælpe dig i gang og give dig overblik over, hvad der er vigtigst, prioriterer vi samtidig listen for dig, så du ved, hvilke aspekter, der er vigtigst at få implementeret først.

Sådan fungerer analysen 

Med mange års erfaring i SEO og webdesign har vi lavet en strømlinet process for udarbejdelsen af hjemmesideanalyser. Derfor kan vi rimelig hurtigt se din hjemmesides styrker og svagheder og opliste optimeringsmulighederne for dig ganske gratis. Det eneste, det kræver af dig, er, at du skal give os de nødvendige informationer. Det drejer sig om informationer om virksomheden og jeres konkurrenter samt relevante kontaktinformationer.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

App Store Optimering

ASO er for apps, hvad SEO er for hjemmesider. Med ASO bliver du prioriteret højere hos de forskellige app-udbydere og nemmere fundet af relevante brugere.

YouTube Optimering

Med YouTube Optimering kan du øge din eksponering på YouTube og få flere visninger. Hos Organic Growth er vi eksperter i at få dine YouTube-videoer til at rangere højt på YouTube.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

Online Reputation Management

Som specialister i Online Reputation Management hjælper vi dig med at håndtere dårlig omtale og beskytter din virksomheds digitale omdømme.