Gratis linkanalyse

Det får du indsigt i:

  • Hvor mange og hvilke hjemmesider, der linker til din hjemmeside
  • Hvor mange og hvilke hjemmesider, der linker til dine konkurrenters hjemmesider

Få lavet en gratis analyse

Få lavet en gratis linkanalyse, og få indsigt i den konkurrence, der er i lige netop din branche og overblik over, hvad der skal til for at rangere højt. Links er en enorm vigtig faktor, når man arbejder med søgemaskineoptimering. Jo flere hjemmesider, der peger ind mod din hjemmeside, jo stærkere fremstår din. Vi anbefaler, at en linkanalyse laves sammen med det resterende SEO-arbejde. 

Hvad får jeg ud af en linkanalyse?

Links er essentielt for succes på Google! Med en linkanalyse får du konkrete svar på, hvordan du vil kunne optimere din synlighed på nettet. Søgeordsanalysen indeholder data, der fortæller dig, hvor mange links, du har, hvor mange links dine konkurrenter har, og hvor dine konkurrenter får deres links fra. Denne data vil du kunne bruge til at estimere, hvor lang tid det vil tage dig at få samme succes på søgemaskinen.

Sådan fungerer analysen 

Med mange års erfaring i linkbuilding har vi lavet en strømlinet process for udarbejdelsen af linkbuilding og den tilhørende analyse. Det betyder, at vi kan lave dybdegående analyser hurtigt og tilbyde dem til dig helt gratis. Det eneste, det kræver af dig, er, at vi får indsigt i de nødvendige informantioner dvs. informationer om jeres virksomhed, jeres konkurrenter og relevante kontaktinformationer. Så tilpasser vi analysen, så den passer til din virksomhed og kan give dig størst mulig værdi.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

App Store Optimering

ASO er for apps, hvad SEO er for hjemmesider. Med ASO bliver du prioriteret højere hos de forskellige app-udbydere og nemmere fundet af relevante brugere.

YouTube Optimering

Med YouTube Optimering kan du øge din eksponering på YouTube og få flere visninger. Hos Organic Growth er vi eksperter i at få dine YouTube-videoer til at rangere højt på YouTube.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

Online Reputation Management

Som specialister i Online Reputation Management hjælper vi dig med at håndtere dårlig omtale og beskytter din virksomheds digitale omdømme.