Kommunikationspraktikant til Organic Growth

Ansvar, frihed og oplæring i digital markedsføring

Vil du med på en nystartet rejse med masser af ansvar, spændende arbejdsopgaver og faglige udfordringer? Læringskurven bliver stejl, og resultaterne målbare.

I marts 2019 startede Organic Growth, og siden da er det gået stærkt. Derfor søger vi nu en kommunikationspraktikant, der har lyst til at udvikle sig inden for digital markedsføring og webudvikling. Organic Growth har fokus på digital organisk markedsføring. Det betyder, at vi arbejder med SEO, indholdsstrategier, ASO, YouTube-optimering, Google My Business og anmeldelsesstrategier. Dine primære opgaver vil bestå i at udarbejde indhold både internt for Organic Growth og eksternt for vores kunder. Du vil få oplæring i forskellige indholdsstrategier – og i den forbindelse se, hvordan vi går til den kreative proces hos Organic Growth.

Hvem er du?

Du har stor interesse for det digitale univers og kan se dig selv i branchen efter endt studie. Du sætter pris på et frit startup-miljø, hvor du kan præge din egen hverdag, og hvor din selvdisciplin bliver sat på prøve.

Din profil ser gerne sådan ud:

  • Du har en stor kærlighed til ord og tekst
  • Du er kreativt tænkende
  • Du er god til at skabe overblik og styre dine opgaver
  • Du sætter pris på frihed under ansvar og trives i et spændende startup-miljø
  • Du er positiv og imødekommende med masser af gåpåmod

Hvad kommer du til at lave?

Du vil få oplæring i forskellige indholdsstrategier og skal herefter i samarbejde med dine kollegaer udarbejde og eksekvere Organic Growths marketingstrategi, herunder strategien for vores sociale medier og indholdet på forskellige platforme. Du vil også være sparringspartner for vores kunder, når de skal have udarbejdet indholdsstrategier og velformuleret, fængende indhold.
Helt konkret kommer du til at lære:

  • At udarbejde indholdsstrategier
  • Forstå forskelligartet indhold, herunder hvordan indholdet påvirker brugeren
  • Eksekvere den interne marketingstrategi for Organic Growth i samarbejde med dine kollegaer
  • Grundlæggende kendskab og forståelse for digital organisk markedsføring
  • Evaluering af indholdsstrategierne

Hvem er Organic Growth?

I marts måned startede jeg, Lauge Hybel, Organic Growth. Efter 4,5 år hos det digitale bureau SpotOn Marketing, bl.a. som Head of Marketing, besluttede jeg mig for at starte min egen virksomhed. Dette blev til Organic Growth. Hos Organic Growth er vi eksperter i organisk markedsføring  med andre ord markedsføring, hvor kunden ikke betaler for kliks, visninger og reklamer på de forskellige digitale kanaler.

I øjeblikket er Organic Growth placeret i et hyggeligt kontorfællesskab på Nørregade 28a, hvor der udover et højt fagligt miljø også er rig mulighed for socialisering, øl og et spil dart.

Hvis du bliver praktikant hos Organic Growth, er det vigtigt at understrege, at det indebærer en stor grad af frihed. Frihed til at prioritere og strukturere dine arbejdsopgaver og frihed ift. hvornår du møder og går. Sådan kan jeg selv bedst lide det, og det håber jeg også, du kan.

Lyder det interessant?

Hvis du synes ovenstående lyder spændende, kan du sende din praktikansøgning til info@organicgrowth.dkDu kan også ringe på 25134757 for at høre mere om praktikken.

Vi søger løbende praktikanter, så send din ansøgning så snart som muligt og uanset din praktikperiode.

Kontakt os

Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.