Kurser og workshops

Spændende kurser og workshops om organisk markedsføring

Hos Organic Growth tilbyder vi en bred vifte af spændende kurser og workshops om organisk markedsføring. Vi lytter til jeres ønsker og behov og skræddersyr det hele derefter.  Hos Organic Growth har vi mange års erfaring i at sammensætte og afholde kurser og workshops. Vi har bl.a. holdt oplæg for Ivækst og Wonderful Copenhagen. Du kan vælge mellem det overordnede kursus, der giver dig en bred indføring i online markedsføring eller den mere målrettede workshop med udgangspunkt i din virksomhed og de specifikke cases og problemstillinger, I måtte have. 

Har du spørgsmål til vores kurser eller workshops, er du mere end velkommen til at sende os en mail eller ringe på 25134757Vi tager også gerne imod specifikke ønsker til indhold eller format. Giv os blot besked, så skræddersyr vi det, som I ønsker det.

Kurser

Vores kurser er til dig, som ønsker en overordnet og bred indføring i organisk markedsføring. Du vil blive klogere på de muligheder, der er ved forskellige organiske løsninger og få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med din marketingstrategi. Vi gennemgår bl.a.:


  • SEO
  • Content og nyhedsbreve
  • Google My Business 
  • Online Reputation Management
  • Anmeldelsesstrategier

Workshops

Vores workshops tager udgangspunkt i jeres virksomhed og de konkrete problemstillinger, I måtte have. I fællesskab udarbejder vi en organisk strategi for jeres virksomhed og lægger en plan for eksekveringen af den. Derudover vil I få en grundig indføring i de forskellige værktøjer, som jeres strategi kræver.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved, hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for ... var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet, samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, journalist og kommunikationskonsulent

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.