Skip to main content

 | Vi får 4.6 af 5 stjerner

Landingssider

 • Målgruppeorienteret og brugervenligt indhold.
 • Skræddersyede content-løsninger til kundens behov.
 • Forøget synlighed og troværdighed gennem tekster af høj kvalitet.
 • Engagerede tekstforfattere med uddannelsesmæssig- og faglig baggrund i kommunikation og formidling.

Målret din SEO-indsats med flere landingssider.

Giv dine landingssider et boost med konverterende tekster, der gør dine besøgende til kunder. Skarpt og velskrevet indhold til dine landingssider, der rammer relevante søgeord, er et godt SEO-værktøj, som vi hos Organic Growth har beskæftiget os med i mange år. Med gode, intuitive og brugervenlige landingssider, får du lettere brugerne til at blive dine kunder.
Landingssider målrettet specifikke søgninger er en genial måde til at skabe højere rangeringer på Google, så du bliver fundet af din målgruppe. Landingssider benyttes ofte til at specificere dine ydelser, og de skal derfor være tilpas informerende, sælgende og konverterende. En landingsside skal gerne have ét SEO-fokus, og det er derfor vigtigt med en grundig søgeordsanalyse, som sikrer, at du får ramt de mest relevante søgninger inden for dit område.

Øg dit online salg.

Indholdet på dine landingssider har stor betydning for dit online salg. Dine landingssider skal således både være rettet mod din målgruppe, de skal indeholde relevante søgeord, og så skal de forklare grundigt om dine ydelser, og hvordan ydelserne kan hjælpe eller løse et problem hos din målgruppe, så de klæder din målgruppe på til et potentielt salg. Professionelle tekster til dine landingssider er derfor afgørende, hvis du vil øge dit online salg. Når vi arbejder med tekster til landingssider, gør vi det ud fra den viden, vi har opnået i vores arbejde inden for SEO-branchen, hvor vi hjælper med at skabe en proces, der øger dit online salg:

Højere placeringer skaber flere besøgende

SEO-venligt indhold skaber højere placeringer på Google. Hvis din hjemmeside ligger på side 1 på Google, når brugere foretager søgninger relateret til dine ydelser, er der flere der bliver præsenteret for din hjemmeside – og dermed øges mængden af besøgende.

Godt indhold fastholder besøgende brugere

Indholdet på dine landingssider er rettet mod din målgruppe og får dermed de besøgende brugere til at blive længere på din hjemmeside, fordi de finder indholdet interessant og relevant.

Brugerne bliver til dine kunder

Brugerne bliver gjort opmærksomme på, hvordan dine ydelser eller produkter kan skabe værdi for dem og afhjælpe deres behov, hvilket gør dem villige til at slå til og bestille eller købe din ydelse.
 • “Ekstraordinær service og resultater fra Organic Growth”

  Jonas Grønning, Nord-leasing.dk
 • “De er en kæmpe fornøjelse at arbejde med, og på kort tid har de allerede leveret flotte resultater”

  Michelle, WE TRAIN AT HOME
 • “Organic Growth er dygtige, imødekommende og meget professionelle”

  Johannes Nielsen, Translated By Us
 • RealMæglerne

  Nr. 1 på Google på “Ejendomsmægler København”

  “Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

 • DiningSix

  Fra én til 18 restauranter og international vækst i Norden

  “Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth.”

 • Snevagten

  En af Danmarks største snerydningsvirksomheder
  “At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for.”

  Lad os hjælpe dig med dine tekster

  Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hilse på dig.

  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!
  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!