Beskyt din virksomheds digitale omdømme

Tænkt scenarie. En ny potentiel kunde finder dig via en søgning på Google. Kunden klikker ind på din hjemmeside, og synes du fremstår professionel. Nu vil brugeren gerne undersøge din virksomhed lidt nærmere. Brugeren laver en hurtig Google-søgning på dit virksomhedsnavn, og pludselig dukker der negative artikler op.

Situationen kender flere virksomhedsejere. Nogle tidligere kunder har haft en enkelt dårlig oplevelse, hvor de har følt sig uretfærdigt eller dårligt behandlet, men mange gange er det faktisk virksomheden, som bliver behandlet uretfærdigt. Oftest er der nemlig tale om en misforståelse kunde og virksomhed imellem, som kunne være løst lang tid før, det blev til en dårlig historie. 

Vi tilbyder at hjælpe vores kunder i de situationer og vende den negative omtale til et bedre omdømme på Google.  

Vi hjælper ikke hvem som helst

Inden vi indgår en aftale om at håndtere en Online Reputation Management-case, screener vi virksomheden og den enkelte case. Vi ønsker udelukkende at hjælpe virksomheder, der er blevet uretfærdigt og fejlagtigt behandlet.

Søgninger på virksomhedsnavnet

En del af Online Reputation Management er bl.a. at påvirke søgeresultatet, når der laves en søgning på dit virksomhedsnavn. Ved hjælp af forskellige SEO-teknikker kan man sørge for, at søgningen på ens virksomhedsnavn er retvisende.

Anmeldelser

Det er umuligt udelukkende at modtage gode anmeldelser. Derfor er du nødt til at være proaktiv, når det kommer til de anmeldelser, du får af brugerne - positive som negative. Incitamentet for at give en dårlig anmeldelse er ofte meget højere end at give en god.
Vi tilbyder hjælp med at udarbejde en anmeldelsesstrategi, der kan hjælpe din virksomhed med at få flere positive anmeldelser og give svar på tiltale, når en tidligere kunde allerede har givet en dårlig.

Monitorering

Ved du, hvem der taler om din virksomhed på nettet? Ved hjælp af forskellige værktøjer kan vi give dig indsigt i og overblik over, hvem der taler om din virksomhed, og hvornår de gør det.

Kurser og workshops

Hos Organic Growth tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser og workshops om organisk markedsføring.

Vores kurser er til dig, som ønsker en overordnet og bred indføring i organisk markedsføring. Du vil blive klogere på de muligheder, der er ved forskellige organiske løsninger og få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med din marketingstrategi. Vi gennemgår bl.a.:  

  • SEO
  • Content og nyhedsbreve
  • Google My Business 
  • Online Reputation Management
  • Anmeldelsesstrategier

Vores workshops tager udgangspunkt i jeres virksomhed og de konkrete problemstillinger, I måtte have. I fællesskab udarbejder vi en organisk strategi for jeres virksomhed og lægger en plan for eksekveringen af den. Derudover vil I få en grundig indføring i de forskellige værktøjer, som jeres strategi kræver.

Har I specifikke ønsker til indhold eller format på kurser eller workshops, skal I endelig bare fortælle os det – vi skræddersyr det hele til jer.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

App Store Optimering

ASO er for apps, hvad SEO er for hjemmesider. Med ASO bliver du prioriteret højere hos de forskellige app-udbydere og nemmere fundet af relevante brugere.

YouTube Optimering

Med YouTube Optimering kan du øge din eksponering på YouTube og få flere visninger. Hos Organic Growth er vi eksperter i at få dine YouTube-videoer til at rangere højt på YouTube.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

Online Reputation Management

Som specialister i Online Reputation Management hjælper vi dig med at håndtere dårlig omtale og beskytter din virksomheds digitale omdømme.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved, hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for ... var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet, samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, journalist og kommunikationskonsulent