Skip to main content

 | Vi får 4.6 af 5 stjerner

Pull og push marketing

 • Skræddersyede markedsføringsstrategier for B2B og B2C.
 • Fokus på leadgenerering og konvertering.
 • Forbedring af online synlighed og konverteringer.
 • Lokal markedsføring for at tiltrække kunder i nærområdet.
Ordene push og pull er ofte først noget, man bliver særligt opmærksom på, når man har forsøgt at åbne en dør den forkerte vej. Og i marketingverdenen er der faktisk det samme princip på spil, da man enten skubber sine produkter eller ydelser frem eller mere diskret trækker sin kunde til sig. Der er stor forskel på strategierne bag push marketing og pull marketing. Hos Organic Growth mestrer vi begge discipliner, og vi er klar til at hjælpe jer med en strategi for jeres push og pull marketing.

Forskellen på push og pull marketing

Push-markedsføring og pull-markedsføring er to forskellige tilgange til markedsføring, der sigter mod at ramme og engagere potentielle kunder på forskellige måder. Herunder beskriver vi forskellen mellem dem.

Push-markedsføring

I push-markedsføring tager virksomheden initiativet ved at “skubbe” sit budskab ud til kunderne. Dette kan omfatte initiativer som reklamer, salgsfremmende kampagner, direkte mails og e-mails til en købt eller erhvervet kontaktliste. Målet er at skabe opmærksomhed og interesse blandt potentielle kunder ved at præsentere dem for virksomhedens produkter eller tjenester, selvom de måske ikke aktivt søger efter dem på det pågældende tidspunkt.

Push-markedsføring fokuserer på at “skubbe” produktet eller budskabet ud til kunderne uden at vente på, at de aktivt søger efter det.

Pull-markedsføring

I pull-markedsføring skaber virksomheden en tilstedeværelse, der tiltrækker kunderne til sine produkter eller tjenester. Dette opnås typisk gennem indholdsmarkedsføring, søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier, blogs og andre former for inbound marketing. Målet er at skabe værdifuldt indhold og etablerede online- eller fysiske destinationer, hvor kunderne kan søge information og få svar på deres spørgsmål. Pull-markedsføring fokuserer på at “trække” kunderne til virksomhedens produkter eller tjenester ved at skabe værdi og opbygge tillid.
 • “Ekstraordinær service og resultater fra Organic Growth”

  Jonas Grønning, Nord-leasing.dk
 • “De er en kæmpe fornøjelse at arbejde med, og på kort tid har de allerede leveret flotte resultater”

  Michelle, WE TRAIN AT HOME
 • “Organic Growth er dygtige, imødekommende og meget professionelle”

  Johannes Nielsen, Translated By Us

Vores cases er et kig ind i maskineriet

Vil du se vores arbejde i aktion? Tag et kig på nogle af vores cases, hvor vi har hjulpet vores kunder med at opnå bemærkelsesværdige resultater gennem skræddersyede SEO-strategier. Vores cases viser vores evne til at skabe øget synlighed, trafik og konverteringer. Alt sammen med målet om at skabe en reel værdi – både for vores kunder og særligt for vores kunders kunder.

 • RealMæglerne

  Nr. 1 på Google på “Ejendomsmægler København”

  “Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

 • DiningSix

  Fra én til 18 restauranter og international vækst i Norden

  “Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth.”

 • Snevagten

  En af Danmarks største snerydningsvirksomheder
  “At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for.”

  Hvordan laver vi en push pull strategi?

  I praksis kan en effektiv markedsføringsstrategi omfatte elementer fra både push- og pull-tilgange, da de hver især kan være effektive i forskellige scenarier og for forskellige målgrupper. En succesfuld push-strategi og en succesfuld pull-strategi vil begge have karakteristika, der passer til deres tilgang. 

  En succesfuld push-strategi indeholder

  1. Målrettet kommunikation 
  2. Et klart budskab 
  3. Konsistens 
  4. Call to action 

  Vi starter i samarbejde med jer med at identificere jeres målgruppe og derfra nøjagtigt skabe skræddersyet indhold eller budskaber, der er relevante for dem. Dernæst fastsætter vi jeres overordnede budskab. Det skal være klart, præcist og overbevisende for at fange målgruppens opmærksomhed i konkurrence med andre reklamer og forstyrrelser. Og uanset om det er gennem online reklamer, direkte mails eller salgsfremmende kampagner, skal jeres push-kommunikation være konsistent på tværs af alle kanaler for at forstærke budskabet. Det kan vi hjælpe med via vores indholdsaktivering, hvor vi omdanner SEO-tekster til SoMe-tekster. Derudover skal alle jeres initiativer have indarbejdet klare opfordringer til handling (CTA’er) i jeres budskaber for at guide modtagerne til at udføre den ønskede handling, f.eks. at købe et produkt, deltage i en kampagne osv.

  Vi evaluerer løbende resultaterne af vores push-strategi for at måle dens effektivitet, og foretager derfra justeringer baseret på feedback og dataindsigter for at optimere ydeevnen.

  En succesfuld pull-strategi indeholder

  1. Kvalitetsindhold der er SEO-optimeret 
  2. Engagement
  3. Autoritet og troværdighed
  4. Kontinuitet

  Vi skaber værdifuldt, relevant, SEO-optimeret og engagerende indhold, der tiltrækker og fastholder målgruppens opmærksomhed og adresserer deres behov og problemer. Vi skaber mulighed for engagement gennem vores indholdsaktivering, der omdanner SEO-tekster til SoMe-opslag. Vi sørger for, at I bliver positioneret som eksperter inden for jeres specifikke branche. Og så løber vores planer som udgangspunkt hen over 12 måneder, hvorfor vi kan fastholde en kontinuitet i vores arbejde. Det er særligt effektivt, da pull-strategien vil være mere tidskrævende, men til gengæld også mere effektiv.

  Vi er klar til at komme i gang med push og pull markedsføring – er I?

  En kombination af både push- og pull-tilgange, der arbejder i harmoni, kan være nøglen til at opnå en holistisk og effektiv markedsføringsstrategi, der adresserer forskellige aspekter af jeres målgruppes adfærd og behov. Vi skræddersyer løsningen til jer, så I opnår det resultat, I ønsker. Kontakt os for at høre mere om vores konkrete arbejde.

  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!
  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!