Skip to main content

 | Vi får 4.6 af 5 stjerner

Få en SEO-webshop der konverterer kunder

 • Skræddersyede markedsføringsstrategier for B2B og B2C.
 • Fokus på leadgenerering og konvertering.
 • Forbedring af online synlighed og konverteringer.
 • Lokal markedsføring for at tiltrække kunder i nærområdet.

Konvertering er den vigtigste ingrediens, når det kommer til at opbygge en SEO-webshop, der giver jeres virksomhed reel værdi. Det er vi eksperter i hos Organic Growth, og vi er klar til at lave en webshop til jer, som både er optimeret mod UX (brugervenlighed), høj konverteringsrate samt rangerer højt på Google-søgninger. Vi skræddersyer vores løsninger, da de skal imødekomme jeres unikke behov og ønsker. Herunder kan du læse mere om, hvordan vi skaber en webshop ud fra SEO’ens bedste kundskaber.

En webshop på Google

Mange kunders købsrejser starter på Google, og det er her, hvor produkter, priser, anmeldelser og mere bliver udforsket til bunds.. Vi har skrevet et blogindlæg, der handler om at ramme kunden på det rette sted, og det kan I læse her. Tilbage til jeres webshop. Når jeres kunder søger på Google, bliver de ramt af et hav af resultater. Valgmulighederne er enorme. Netop derfor er SEO essentielt for, at jeres virksomhed bliver synlig for potentielle kunder. Det gælder om at være ‘top of mind’, og dette sikrer den rette SEO-strategi, at I er.

Hvordan sikrer vi, at jeres webshop er optimeret korrekt mod SEO? Det skal vi fortælle jer.

One size doesn’t fit all. Vi tror ikke på, at implementere den samme SEO-løsning til alle vores kunder. Derfor skræddersyer vi vores strategier til hver enkelt kunde baseret på deres unikke behov, virksomhedens mål og deres respektive målgruppe. Uanset om du er en nystartet virksomhed eller et veletableret brand, vil vores dedikerede team af specialister arbejde sammen med dig for at udvikle en skræddersyet SEO-strategi, der passer til dine specifikke mål og budget.

Hos Organic Growth arbejder vi med virksomheder i forskellige størrelser, fra helt små virksomheder, der er ved at skabe et brand, til de store, kendte virksomheder, der lancerer nye produkter, ønsker mere synlighed eller har gang i en stor rebranding, der kræver nyt fokus. Denne erfaring gør, at vi helt sikkert også kan hjælpe dig og din virksomhed.

Overordnet findes der fire best practices inden for SEO-optimerede webshops. 

 1. Relevante søgeord
 2. Titletags og metabeskrivelser 
 3. SEO-optimeret og velskrevet tekster 
 4. Gode produktbilleder

Vi implementerer relevante søgeord på jeres webshop

Det første vi gør, når vi skal bygge jeres webshop, er at finde de relevante søgeord, som I ønsker at rangere på, og som vi vurderer kan give jeres virksomhed den bedste placering på Google. Vi er vant til at researche i mange forskellige brancher, men vi spørger altid jer til råds, da I i sidste ende er eksperterne inden for, hvad jeres produkter og ydelser også bliver kaldt blandt jeres kunder.

Vi optimerer jeres titletags og metabeskrivelser

Titletags og metabeskrivelser er det første, som en potentiel kunde bliver præsenteret for, når de surfer rundt på Google. Derfor skal det selvfølgelig være i orden. I den indledende fase starter vi derfor med at omskrive og tilrette jeres titletags og metabeskrivelser, så de både er optimeret mod de aftalte søgeord og ligeledes besvarer kundens forespørgsel i en enkelt sætning og er med til at optimere jeres SEO og forbedre jeres rangering.

Vi skriver SEO-optimerede tekster til webshoppen

Google rangerer som oftest godt content højt, og hvis indholdet på siden er godt, vil det dermed være et godt næste skridt i gode placeringer på Google. Derfor skriver vi SEO-optimerede tekster og udarbejder contentstrategier, der både tager højde for user first-tilgangen, UX samt byder på informativ relevans for læseren. Vi propper ikke din webshop med tekst for fyldets skyld, da vi mener, at kvalitet er hævet over kvantitet. Når vi skriver jeres tekster med udgangspunkt i de valgte søgeord, gør vi det med øje for, at det ikke skal råbe “SEO-tekst”, og vores erfaring har indtil videre bevist, at det er den rette strategi.

Vi sætter gode produktbilleder på siden

Et billede siger mere end tusind ord. Det siger de i hvert fald. Derfor vil vi rigtig gerne have adgang til de produktbilleder, som I måtte have tilgængelige. På den måde kan vi sammensætte vores SEO-tekster med produktbilleder, der helt konkret viser den potentielle kunde, hvad det er for et produkt eller en ydelse, de køber.
 • “Ekstraordinær service og resultater fra Organic Growth”

  Jonas Grønning, Nord-leasing.dk
 • “De er en kæmpe fornøjelse at arbejde med, og på kort tid har de allerede leveret flotte resultater”

  Michelle, WE TRAIN AT HOME
 • “Organic Growth er dygtige, imødekommende og meget professionelle”

  Johannes Nielsen, Translated By Us

Vores cases er et kig ind i maskineriet

Vil du se vores arbejde i aktion? Tag et kig på nogle af vores cases, hvor vi har hjulpet vores kunder med at opnå bemærkelsesværdige resultater gennem skræddersyede SEO-strategier. Vores cases viser vores evne til at skabe øget synlighed, trafik og konverteringer. Alt sammen med målet om at skabe en reel værdi – både for vores kunder og særligt for vores kunders kunder.

 • RealMæglerne

  Nr. 1 på Google på “Ejendomsmægler København”

  “Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

 • DiningSix

  Fra én til 18 restauranter og international vækst i Norden

  “Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth.”

 • Snevagten

  En af Danmarks største snerydningsvirksomheder
  “At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for.”

  Hvordan laver man en webshop?

  Når vi skal lave en webshop for jer, starter vi altid med at holde et møde, hvor I præsenterer jeres ønsker, og vi præsenterer vores idéer. Det gælder både i forhold til design, farvevalg og opsætning. Som eksperter rådgiver vi jer i, hvad vi synes er bedst, men det er i sidste ende jeres beslutning, hvordan slutresultatet skal se ud. Når I samarbejder med os kan I forvente:

  • Løbende statusmøder 
  • Deadlines der altid bliver overholdt
  • Et kreativt og engageret team, der har mange skarpe ideer og erfaring
  • En webshop der giver reel værdi 

  Markedsføring af webshop – vi kan hjælpe

  Når webshoppen er færdig, og markedsføringen af dette skal i gang, gælder det om at spille på alle klaverets tangenter. Vi varetager Linkedin og Facebook-markedsføring for en række kunder, og vi vil derfor gerne hjælpe jer med at få markedsført jeres nye webshop. Kontakt os gerne og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan I ønsker jeres webshop og vores samarbejde skal være.

  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!
  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!