Skip to main content

Vores ydelser

Vi ved, at der ikke er en one size fits all model, når det kommer til online markedsføring. Derfor får du ingen computergenererede månedsrapporter, analyser eller indhold, når du er kunde ved os.

Uanset hvilken ydelse du vælger, arbejder vi ikke med lange bindingsperioder, idet vi mener, at vi skal samarbejde, fordi begge parter har lyst – og fordi vi tror på, at vi leverer et bundsolidt produkt

Vi arbejder til gengæld med skræddersyede, langsigtede og bæredygtige strategier i høj kvalitet.

Hvad enten du ønsker flere fysiske kunder i din forretning, flere aftaler i bogen eller mere salg online, kan vi med vores erfaring og ekspertise sikre, at du kommer godt i mål.

Læs mere om vores ydelser herunder

SEO-analyse

– med konkrete anbefalinger baseret på din forretning

Få en komplet analyse af din virksomhed og dine muligheder online. Efter vores gennemgang får du en SEO-guide med en skræddersyet handlingsplan, der indeholder gennemarbejdede anbefalinger og indholdsstrategier målrettet præcist til din virksomhed.

Optimering og eksekvering

Vi klarer det hele for dig!

Lad vores team stå for din virksomheds online markedsføring. Vi sørger for alt lige fra udvikling af en langsigtet og bæredygtig strategi, efterfølgende opsætning af nye initiativer samt løbende optimering og rapportering. 

Strategisk rådgivning, sparring og vidensdeling

Bliv opdateret med seneste viden fra SEO-branchen, og få anbefalinger til, hvordan du eksekverer bedst muligt på din organiske markedsføring. Med en solid indholdstrategi sigter du skarpt efter din målgruppe, uanset hvor de befinder sig på deres købsrejse. 

Skal vi skabe
resultater sammen?

Har du et projekt vi skal se på? Vi er altid friske på at dele ud af vores viden og gode ideer. Udfyld dit navn, telefonnummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.