Spred budskabet til flere med YouTube Optimering

Med Youtube Optimering kan du øge din eksponering på YouTube og få flere visninger. Hos Organic Growth er vi eksperter i at få dine YouTube-videoer til at rangere højt på YouTube. Ved hjælp af tekniske strategier påvirker vi søgeresultaterne på YouTube, så du kan nå ud til flere potentielle følgere.

Du kender det sikkert. Du har genereret kvalitetsindhold og lægger det online, men ingen ser din video. Men det er der hjælp for. Ved hjælp af organisk YouTube Optimering finder vi hos Organic Growth de relevante søgeord til netop din video og sørger for, at du bliver synlig for brugere, der søger efter emnet.  På den måde når du ud til potentielt nye følgere, som ikke har haft kendskab til din YouTube-kanal før. Med denne strategi kan du altså både få flere visninger og potentielt flere følgere, hvis dit indhold fanger brugeren.

Har du fået lyst til at vide mere om, hvordan du får større succes på YouTube med YouTube Optimering? Kom forbi eller ring til os, så giver vi en kop kaffe og taler om dine muligheder.

Søgeordsanalyse

Ligesom med SEO begynder arbejdet med YouTube Optimering altid med de korrekte søgeord. Ved hjælp af moderne teknikker og værktøjer finder vi de søgeord, der passer bedst til dine videoer.

Optimering af videoerne

Efter søgeordsanalysen igangsættes den optimering, som har direkte indvirkning på søgeresultaterne. Der er mange faktorer, der spiller ind her. Det har bl.a. en positiv effekt, hvis du nævner søgeordet i videoen.

Fastholdelse

Man kommer ikke udenom det: at brugeren synes om dit indhold er helt afgørende for gode rangeringer på YouTube. Dette gælder for alt markedsføring. Markedsføring gør ingen gavn, hvis produktet ikke er godt. Med fagsprog kaldes det “Audience Retention”.

Kurser og workshops

Hos Organic Growth tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser og workshops om organisk markedsføring.

Vores kurser er til dig, som ønsker en overordnet og bred indføring i organisk markedsføring. Du vil blive klogere på de muligheder, der er ved forskellige organiske løsninger og få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med din marketingstrategi. Vi gennemgår bl.a.:  

  • SEO
  • Content og nyhedsbreve
  • Google My Business 
  • Online Reputation Management
  • Anmeldelsesstrategier

Vores workshops tager udgangspunkt i jeres virksomhed og de konkrete problemstillinger, I måtte have. I fællesskab udarbejder vi en organisk strategi for jeres virksomhed og lægger en plan for eksekveringen af den. Derudover vil I få en grundig indføring i de forskellige værktøjer, som jeres strategi kræver.

Har I specifikke ønsker til indhold eller format på kurser eller workshops, skal I endelig bare fortælle os det – vi skræddersyr det hele til jer.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

App Store Optimering

ASO er for apps, hvad SEO er for hjemmesider. Med ASO bliver du prioriteret højere hos de forskellige app-udbydere og nemmere fundet af relevante brugere.

YouTube Optimering

Med YouTube Optimering kan du øge din eksponering på YouTube og få flere visninger. Hos Organic Growth er vi eksperter i at få dine YouTube-videoer til at rangere højt på YouTube.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

Online Reputation Management

Som specialister i Online Reputation Management hjælper vi dig med at håndtere dårlig omtale og beskytter din virksomheds digitale omdømme.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved, hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for ... var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet, samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, journalist og kommunikationskonsulent