Hvem er Organic Growth?

Vi skaber naturlig vækst i en verden af reklamer

Organic Growth tilbyder online markedsføring med udgangspunkt i naturlig vækst og skabelsen af et autentisk kundesegment. Organisk markedsføring giver dig en engageret og loyal kundeskare, der har fundet dig, fordi du har givet dem det, de søgte.

Hos Organic Growth dykker vi ned i tidsånden og tror på, at et mere autentisk, gennemsigtigt og troværdigt digitalt marked er vejen frem. 

Ikke mere clickbait. Ikke mere fake news. Ikke mere spam.  

Unikke strategier til hver kunde

Alle projekter er unikke. Derfor laver vi skræddersyet forløb til alle vores kunder. I vores øjne modarbejder pakkeløsninger den god organiske marketings strategi.  

Vi er specialister i organisk markedsføring

Organisk markedsføring er svær strategi og mestre. Derfor har vi valgt at specialisere os. Du kan læse mere om vores arbejdsmetoder ved klikke på læs mere knappen. 

Ingen bindingsperioder

Vi ønsker ikke at arbejde med bindingsperioder. Vores kunder skal ikke være tvunget til at arbejde med os. De skal fortsætte med samarbejdet, fordi de kan mærke resultaterne og ikke fordi de tvunget til det.

Ideen til Organic Growth udsprang af et ønske om at skabe et mere troværdigt og gennemsigtigt marked med naturlig og bæredygtig vækst. 

I en digital verden, hvor den mest dominerende marketingstrategi er de betalte reklamer, kan vigtigheden af organisk markedsføring ikke understreges nok. 

Hos Organic Growth har vi adskillige års erfaring med traditionel online markedsføring, og gennem årene har vi set et større og større behov for rene, organiske marketingstrategier. Derfor har vi specialiseret os i kanaler, der giver flere og trofaste kunder uden betalte kliks. De såkaldte “gratis” kanaler. 

For os er det allervigtigste, at flere kunder finder dig via gratis kliks. Vi vil skabe mere organisk trafik, og det gør vi med en organisk marketingstrategi, der er skræddersyet til din virksomhed. 

Organisk markedsføring er kort og godt en strategi, der sigter efter at skabe et naturligt kundeflow på baggrund af kanaler, som er stabile uanset antallet af kroner, man ønsker at bruge pr. dag. Organisk markedsføring indeholder altså ikke annoncering, hvor man betaler pr. klik eller visning. 

Hele tankegangen bag strategien er altså, at du kan øge din indtjening og kendskabet til din virksomhed med et kundesegment, der er skabt på en naturlig basis.

Først og fremmest er det jo gratis. 

Det er de besøgende, vi skaffer via organisk marketing, i hvert fald. Så i modsætning til annoncering skal du ikke have penge op af lommen, hver gang en bruger klikker på din annonce.

Hele strategien har til formål at skabe et solidt fundament for virksomheden. Når du først har planlagt og eksekveret en organisk strategi, kan du derfor være sikker på, at det er gaven, der bliver ved med at give. 

Dernæst giver organisk markedsføring loyale og engagerede kunder. I stedet for at annoncere direkte mod dit kundesegment, besøger dine kunder dig, fordi du tilbyder dem den information, de ønsker. Det værdifulde indhold, du har på din hjemmeside, viser, at du har øje for kundens behov og ønsker. 

Det primære mål med organisk markedsføring er selvfølgelig, at du får flere kunder, men den afledte effekt er altså, at de kunder, der besøger dig, bliver hos dig. Et loyalt og engageret kundesegment, som bruger din virksomhed som markedsleder. Organisk markedsføring genererer dermed ikke blot salg, men skaber tilmed en stor merværdi for din virksomhed ved at involvere og engagere dine kunder.  

Samarbejdspartnere

Der er ikke noget galt med betalt annoncering, hos Organic Growth er vi bare ikke specialiserede i det, og derfor tilbyder vi det ikke som en del af vores ydelser. Til gengæld har vi dygtige samarbejdspartnere, vi meget gerne henviser jer til, hvis I ønsker både organisk og betalt markedsføring.

Hos Organic Growth har vi specialiseret os i organisk markedsføring og prøver ikke som mange marketingbureauer at skyde med spredehagl. Vores ypperste formål er at skaffe nye kunder til dig og gøre dette via gratis kliks.

Organisk markedsføring er en tidskrævende strategi, og investering i tid er som bekendt ikke gratis. Derfor er det også vigtigt at understrege, at det er en langsigtet løsning, som kræver tid at planlægge og eksekvere. Dertil er der en række programmer, som man bør være i besiddelse af, hvis man ønsker at eksekvere en komplet organisk marketingstrategi.

Vores ydelser

SEO (også kendt som søgemaskineoptimering) er en glimrende strategi til at skabe kontinuerlig vækst og sikre et solidt fundament for din virksomhed. SEO består helt grundlæggende i, at du optimerer din online tilstedeværelse i et sådant omfang, at Google finder indholdet på din hjemmeside relevant og interessant for brugerne og placerer din virksomhed i toppen af søgeresultaterne.

Content is king hører man ofte folk i marketingverdenen sige, og det er der god grund til. Godt og velskrevet indhold, der rammer den rigtige målgruppe, har utrolig stor effekt. Indholdet på siden er det første indtryk, kunden får af din virksomhed. Derfor er det helt afgørende, at det er velskrevet, personligt og fængende.

En korrekt optimeret Google My Business gør underværker for din forretning; du vil få flere kunder og din virksomhed vil fremstå mere professionel.

Man skal ikke kimse ad vigtigheden af gode anmeldelser i vores moderne tidsalder. Statistikker om online brugeradfærd taler deres tydelige sprog: brugerne søger efter ligesindedes erfaringer, inden de foretager et køb. Ifølge Brightlocal og deres anmeldelsesundersøgelse stoler 91% af forbrugerne ligeså meget på en online anmeldelse som på en anbefaling fra en bekendt. Anmeldelser er altså ikke til at komme udenom og med en dybdegående anmeldelsesstrategi kan du komme dine anmeldere i møde og skabe en godt bedømt digital profil.

Hos Organic Growth tilbyder vi en bred vifte af spændende kurser og workshops om organisk markedsføring. Vi lytter til jeres ønsker og behov og skræddersyr det hele derefter. 

Skal vi samarbejde?

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed