Hvorfor vælge Organic Growth?

Vi har adskillige års erfaring inden for traditionel online markedsføring, og vi har gennem årene oplevet effektiviteten af at kombinere dette med fokus på vores hjertebarn: lokal SEO, men…

… Vi er ikke et match til alle!

Vores store vision at hjælpe vores kunder med at udleve deres virksomhedsdrømme, men det betyder ikke, at vi er et match til alle virksomheder, som henvender sig til os. I Organic Growth ønsker vi kun at samarbejde med de kunder, hvor vi enten kan se et spændende og interessant samarbejde, bliver udfordret fagligt eller hvor vores erfaringer med lokationsbaserede strategier og vores tilgang til lokal SEO passer til kundens behov og mål. Hvis du mener, at vi er et godt match, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvorfor lokal SEO?

Gennem årene er antallet af SEO-bureauer steget markant, og online markedsføring er blevet fast inventar i mange virksomheder – men det er ikke altid lige nemt at navigere rundt i. Stigningen af SEO-bureauer er bl.a. også en af grundene til, at vi har valgt at specialisere os i én bestemt retning og fokuserer på en særlig strategi. For hvorfor tilbyde alt på menuen, i stedet for kun at gøre det, vi er bedst til – nemlig SEO til lokale virksomheder, forretningskæder og virksomheder med flere lokationer.

Ideen til Organic Growth udsprang af et ønske om at skabe et mere troværdigt og gennemsigtigt marked med naturlig, langsigtet og bæredygtig vækst. Vi har specialiseret os i lokal SEO, og vi tror på, at vores markedsføringsstrategi med fokus på din virksomheds placering(er) er vejen til naturlig vækst, og at det vil generere et autentisk kundesegment.

Hvem er vores kunder?

Vi samarbejder med virksomheder fra forskellige brancher, og de fleste har det tilfælles, at de ønsker at benytte sig af en lokal SEO-strategi, hvor deres hjemmeside og indhold stiller skarpt på bestemte byer og områder. Alle vores kunder har forskellige behov, og vores erfaring og kompetencer har klædt os på til at kunne samarbejde med dig, uanset om du er helt ny i SEO og online markedsføring, eller om du har stort kendskab til det. For os er det allervigtigste, at vores kunder er tilfredse med samarbejdet samt opnår resultater og vækst i lige præcis de områder, de ønsker.

Netop fordi vores kundebase er så forskellig, er det også vigtigt for os at uddanne vores kunder, hvis de har behov for det. Vi er meget bevidste om, at vores kunders kendskab til hjemmesideoptimering og SEO varierer. Derfor mener vi, det er vigtigt at opretholde et godt samarbejde via uddannelse af vores kunder. Undervejs vil vi visualiserer strategier og delmål, så du er med hele vejen. Et samarbejde med os er en god mulighed for at lære denne store og vigtige verden at kende undervejs, samtidig med at du selvfølgelig kan fokusere på alle de andre vigtige pligter, du har som virksomhedsejer.

Bliv kontaktet
Er din virksomhed vores næste spændende projekt? Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Udfyld dit navn, telefonnummer og link til virksomhedens hjemmeside, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale. Og hvem ved, måske vi er det rette match til at hjælpe dig med at indfri dine mål og visioner.
Organic Growth logo
"THE BEST MARKETING DOESN’T FEEL LIKE MARKETING"
Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS
Strandlodsvej 44
2300 København S