HVORFOR VÆLGE ORGANIC GROWTH?


Organic Growth består af et ungt og engageret team som samarbejder på tværs af fagområder. Vi brænder alle sammen for dels at skabe gode resultater for virksomheder gennem lokal SEO og dels at producere indhold af høj kvalitet.

Vi har specialiseret os i lokal SEO, og vi tror på, at vi med vores markedsføringsstrategi med fokus på din virksomheds placeringer er vejen til naturlig vækst og skabelsen af et autentisk kundesegment.

UNIKKE STRATEGIER

Vi ved, at vejen til vækst og flere kundebesøg er forskellig, om du ejer en dyrlægeklinik, en ejendomsmæglerkæde eller et rengøringsfirma. Derfor laver vi et skræddersyet forløb til hver af vores kunder. I vores øjne modarbejder pakkeløsninger den gode organiske marketingstrategi.

ORGANISK MARKEDSFØRING

Organisk markedsføring er en svær strategi at mestre. Derfor har vi valgt at specialisere os inden for et specifikt område, nemlig SEO til forretningskæder og lokale virksomheder. 

INGEN BINDINGSPERIODER

Vi ønsker ikke at arbejde med bindingsperioder. Vores kunder skal ikke være tvunget til at arbejde med os. De skal fortsætte med samarbejdet, fordi de kan mærke resultaterne og fordi, de føler, de får noget ud af samarbejdet med os.

HVORFOR VÆLGE ORGANIC GROWTH?

Ideen til Organic Growth udsprang af et ønske om at skabe et mere troværdigt og gennemsigtigt marked med naturlig og bæredygtig vækst.
Vi har adskillige års erfaring inden for traditionel online markedsføring, og vi har gennem årene oplevet effektiviteten af at kombinere dette med fokus på lokal SEO.


Gennem årene er antallet af SEO-bureauer steget markant, og online markedsføring er blevet fast inventar i mange virksomheder – men det er ikke altid lige nemt at navigere rundt i. Stigningen af SEO-bureauer er bl.a. også en af grundene til, at vi har valgt at specialisere os i én bestemt retning og fokusere på en særlig strategi. For hvorfor tilbyde bredt, i stedet for at gøre det vi er bedst til – nemlig SEO til forretningskæder og virksomheder med flere lokationer.

For os er det allervigtigste, at vores kunder opnår resultater og vækster lige præcis i de områder, de ønsker. Derfor udarbejder vi en skræddersyet og unik markedsføringsstrategi til hver af vores kunder. Det er vigtigt, at vores kunder oplever et troværdigt, gennemsigtigt og loyalt samarbejde. Derfor går vi gerne den ekstra mil, der skal til, for at udbyttet af samarbejdet bliver præcis, som vores kunder ønsker og forventer.

ANBEFALING FRA REALMÆGLERNE

“Lauge og teamet har gjort det til UG – kæmpe anbefaling. Jeg vil anbefale alle, der ønsker vækst i forretningen og som vil ”sikre” sig, at pengene bliver brugt til reel optimering, at tage fat i Organic Growth!

Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

 – Philip Christiansen, Indehaver og Ejendomsmægler MDE

KONTAKT OS


Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

Sidste ord

"The best marketing doesn’t feel like marketing"

Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS

Axeltorv 6

1609 København V

info@organicgrowth.dk

+45 30 20 15 01