LANGSIGTEDE OG UNIKKE SEO-STRATEGIER

SEO (også kendt som søgemaskineoptimering) er en glimrende strategi til at skabe kontinuerlig vækst og sikre et solidt fundament for din virksomhed. SEO består helt grundlæggende i, at du optimerer din online tilstedeværelse, så Google finder indholdet på din hjemmeside relevant og interessant for brugerne, og dermed placerer din virksomhed i toppen af søgeresultaterne.

Vi har specialiseret os i lokal SEO med fokus på at skabe vækst for din virksomhed i bestemte byer og områder. Hver eneste virksomhed kræver sin helt egen SEO-strategi. Hos Organic Growth ved vi, at det er den unikke og langsigtede SEO-strategi, der giver de bedste resultater. Du kan derfor være helt sikker på, at den SEO-løsning, vi tilbyder dig, er tilpasset din virksomhed, så flere kunder finder dig i lige netop de områder og på de lokationer, du ønsker. Denne strategi skal sikre langsigtede og brugbare resultater. 

“Vi anbefaler Organic Growth til virksomheder, der har indset, at det giver bæredygtige resultater på den lange bane at investere i organisk markedsføring.”

Christoffer Gade
Grundlægger, Snevagten

SØGEORDSANALYSE

En søgeordsanalyse er udgangspunktet for enhver succesfuld SEO-strategi. Hos Organic Growth laver vi dybdegående søgeordsanalyser og udarbejder den enkelte strategi med afsæt i disse. Søgeordsanalysen har fokus på tre aspekter: antallet af søgninger, konkurrencen og brugernes intention bag søgningen.

Men det er ikke alt. Som noget helt nyt har vi i 2020 værktøjer, der kan hjælpe os med at spotte kommende søgetendenser. Vi ser derfor ikke kun på øjebliksbilledet, når vi lægger strategien, men tager ligeledes højde for fremtidige tendenser. På den måde hjælper vi jer med at være first movers på søgemaskinerne.

LINKBUILDING

Linkbuilding er et essentielt aspekt ved SEO. Uden god linkbuilding bliver det svært at rangere på konkurrenceprægede søgeord. Derfor er det afgørende med en solid og gennemarbejdet linkbuilding-strategi, som er skræddersyet til din virksomhedsprofil.

ONPAGE OPTIMERING

Få de bedste betingelser for succes med den korrekte opsætning af din hjemmeside. Hos Organic Growth er vi eksperter i teknisk SEO. Vi optimerer din hjemmeside, så Google forstår indholdet.

SKAL VI SAMARBEJDE?

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed

VORES YDELSER


Vi har specialiseret os i lokal SEO og hjælper både dig med en enkelt virksomhed, som skal vækste lokalt, eller dig med en forretningskæde, som skal vækste i bestemte byer og områder. Hvad enten du ønsker flere fysiske kunder eller mere salg online, kan vi med vores erfaring og ekspertise i lokal SEO sikre, at du kommer godt i mål.

Se her hvordan vi kan hjælpe dig

LOKAL SEO

Lokal SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig lokalt. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed og forretningskæder.

CONTENT STRATEGY

Gennem strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig på dine ønskede lokationer.

GOOGLE MY BUSINESS

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov, så I er nemt tilgængelige for jeres kunder.

KONTAKT OS


Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

Strandlodsvej 44

2300 København S

Sidste ord

"The best marketing doesn’t feel like marketing"

Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS

Strandlodsvej 44

2300 København S

info@organicgrowth.dk

+45 30 20 15 01