Langsitede og unikke SEO-strategier

SEO (også kendt som søgemaskineoptimering) er en glimrende strategi til at skabe kontinuerlig vækst og sikre et solidt fundament for din virksomhed. SEO består helt grundlæggende i, at du optimerer din online tilstedeværelse i et sådant omfang, at Google finder indholdet på din hjemmeside relevant og interessant for brugerne og placerer din virksomhed i toppen af søgeresultaterne.

Hver eneste virksomhed kræver sin helt egen SEO-strategi. Hos Organic Growth ved vi, at det er den unikke og langsitede SEO-strategi, der giver de bedste resultater, og derfor kan du også være helt sikker på, at den SEO-løsning, vi tilbyder dig, er tilpasset netop din virksomhed, så flere kunder finder dig.

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse er udgangspunktet for enhver succesfuld SEO-strategi. Hos Organic Growth laver vi dybdegående søgeordsanalyser og udarbejder den enkelte strategi med afsæt i disse. Søgeordsanalysen har fokus på tre aspekter: antallet af søgninger, konkurrencen og brugernes intention bag søgningen.

Men det er ikke alt. Som noget helt nyt har vi i 2020 værktøjer, der kan hjælpe os med at spotte kommende søgetendenser. Vi ser derfor ikke kun på øjebliksbilledet, når vi lægger strategien, men tager ligeledes højde for fremtidige tendenser. På den måde hjælper vi jer med at være first movers på søgemaskinerne.

Linkbuilding

Linkbuilding er et essentielt aspekt ved SEO. Uden god linkbuilding bliver det svært at rangere på konkurrenceprægede søgeord. Derfor er det afgørende med en solid og gennemarbejdet linkbuilding-strategi, som er skræddersyet til din virksomhedsprofil.

Onpage optimering

For at skabe de bedste betingelser for succes er det vigtigt at have en hjemmeside med den korrekte opsætning. Hos Organic Growth er vi eksperter i teknisk SEO. Vi optimerer din hjemmeside, så Google forstår indholdet.

Kurser og workshops

Hos Organic Growth tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser og workshops om organisk markedsføring.

Vores kurser er til dig, som ønsker en overordnet og bred indføring i organisk markedsføring. Du vil blive klogere på de muligheder, der er ved forskellige organiske løsninger og få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med din marketingstrategi. Vi gennemgår bl.a.:  

  • SEO
  • Content og nyhedsbreve
  • Google My Business 
  • Online Reputation Management
  • Anmeldelsesstrategier

Vores workshops tager udgangspunkt i virksomheden og den konkrete problemstilling. I fællesskab udarbejder vi en organisk strategi for jeres virksomhed og lægger en plan for eksekveringen af den. Derudover vil I få en grundig indføring i de forskellige værktøjer, som jeres strategi kræver.

Har I specifikke ønsker til indhold eller format på kurser eller workshops, skal I endelig bare fortælle os det – vi skræddersyr det hele til jer.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved, hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for ... var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet, samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, journalist og kommunikationskonsulent