Langsitede og unikke SEO-strategier

SEO (også kendt som søgemaskineoptimering) er en glimrende strategi til at skabe kontinuerlig vækst og sikre et solidt fundament for din virksomhed. SEO består helt grundlæggende i, at du optimerer din online tilstedeværelse i et sådant omfang, at Google finder indholdet på din hjemmeside relevant og interessant for brugerne og placerer din virksomhed i toppen af søgeresultaterne.

Hver eneste virksomhed kræver sin helt egen SEO-strategi. Hos Organic Growth ved vi, at det er den unikke og langsigtede SEO-strategi, der giver de bedste resultater, hvorfor vi har udviklet en særlig strategi, lokal SEO, med fokus på at skabe vækst i bestemte byer og områder. Derfor kan du også være helt sikker på, at den SEO-løsning, vi tilbyder dig, er tilpasset netop din virksomhed, så flere kunder finder dig i lige netop de områder og på de lokationer, du ønsker.

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse er udgangspunktet for enhver succesfuld SEO-strategi. Hos Organic Growth laver vi dybdegående søgeordsanalyser og udarbejder den enkelte strategi med afsæt i disse. Søgeordsanalysen har fokus på tre aspekter: antallet af søgninger, konkurrencen og brugernes intention bag søgningen.
Men det er ikke alt. Som noget helt nyt har vi i 2020 værktøjer, der kan hjælpe os med at spotte kommende søgetendenser. Vi ser derfor ikke kun på øjebliksbilledet, når vi lægger strategien, men tager ligeledes højde for fremtidige tendenser. På den måde hjælper vi jer med at være first movers på søgemaskinerne.

Linkbuilding

Linkbuilding er et essentielt aspekt ved SEO. Uden god linkbuilding bliver det svært at rangere på konkurrenceprægede søgeord. Derfor er det afgørende med en solid og gennemarbejdet linkbuilding-strategi, som er skræddersyet til din virksomhedsprofil.

Onpage optimering

Få de bedste betingelser for succes med den korrekte opsætning af din hjemmeside. Hos Organic Growth er vi eksperter i teknisk SEO. Vi optimerer din hjemmeside, så Google forstår indholdet.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved, hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for ... var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet, samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, journalist og kommunikationskonsulent