Gratis SEO-analyse

Gratis analyser af din virksomheds digitale tilstedeværelse

Få udarbejdet en gratis SEO-analyse med udgangspunkt i din virksomhed. Du kan vælge mellem en link-, hjemmeside- eller søgeordsanalyse.

Sådan gør du

Vælg en af tre analyser, og udfyld formularen på siden. Den information, vi får, bruger vi til analysen, og forudsætningen for en god analyse er rigtige og præcise informationer, giv os derfor hellere for meget information end for lidt.

Du kan vælge, hvilken analyse du ønsker, via menuen eller ved at klikke på ikonerne til højre.

Når du har indtastet informationerne, vil vi lave analysen. Der kan gå op til en uge, før analysen er færdig. Størstedelen af arbejdet er automatiseret, men for at sikre rapporternes kvalitet tjekker vi dem altid grundigt igennem, inden vi sender dem til dig. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Linkanalyse

Få overblik over hvor mange og hvilke hjemmesider, der linker ind til din hjemmeside – og forslag til, hvorfra du kan skaffe flere links.

Hjemmesideanalyse

Hvilke aspekter skal du optimere på din hjemmeside for at performe bedre på Google? Lad os lave en analyse af din hjemmeside, og få svaret.

Søgeordsanalyse

Find ud af hvilke søgeord, der er mest relevante for din virksomhed, og hvor mange søgninger, der er, på lige præcis de søgeord.

Vores ydelser

SEO

SEO er nøglen til at optimere din tilstedeværelse online og få kunderne til at finde dig. Vi laver en langsigtet og unik SEO-strategi til din virksomhed.

Content strategy

Med udgangspunkt i strategiplanlægning og teknisk SEO udarbejder vi en skræddersyet content strategy, som vil få flere kunder til at vælge dig.

App Store Optimering

ASO er for apps, hvad SEO er for hjemmesider. Med ASO bliver du prioriteret højere hos de forskellige app-udbydere og nemmere fundet af relevante brugere.

YouTube Optimering

Med YouTube Optimering kan du øge din eksponering på YouTube og få flere visninger. Hos Organic Growth er vi eksperter i at få dine YouTube-videoer til at rangere højt på YouTube.

Google My Business

Med mange års erfaring i Google My Business tilbyder vi en komplet Google My Business-løsning, der er tilpasset jeres behov.

Online Reputation Management

Som specialister i Online Reputation Management hjælper vi dig med at håndtere dårlig omtale og beskytter din virksomheds digitale omdømme.