Skip to main content

Få en gratis SEO analyse 

Vores SEO-analyse viser dig alt du behøver at vide for at få succes med din SEO strategi

 • Teknisk SEO-analyse af din hjemmeside, med fokus på udfordinger og forbedringer

 • Konkurrentanalyse der viser hvordan du klarer dig på dine vigtigeste søgeord

 • Anbefalet handlingsplan med prioriteret indsatser

Anmod om en gratis analyse

 Vi får 4.6 ud af 5 stjerner

 • “Organic Growth er dygtige, imødekommende og meget professionelle”

 • “Stærk og professionel samarbejdspartner med fokus på værdiskabelse!”

 • “Ekstraordinær service og resultater fra Organic Growth”

  • “Ekstraordinær service og resultater fra Organic Growth”

   Jonas Grønning, Nord-leasing.dk
  • “De er en kæmpe fornøjelse at arbejde med, og på kort tid har de allerede leveret flotte resultater”

   Michelle, WE TRAIN AT HOME
  • “Organic Growth er dygtige, imødekommende og meget professionelle”

   Johannes Nielsen, Translated By Us
  • RealMæglerne

   Nr. 1 på Google på “Ejendomsmægler København”

   “Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

  • DiningSix

   Fra én til 18 restauranter og international vækst i Norden

   “Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth.”

  • Snevagten

   En af Danmarks største snerydningsvirksomheder
   “At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for.”

   Teknisk SEO

   Der ligger ofte rigtig meget uudforsket potentiale i vores kunders backend. Derfor tilbyder vi, som en del af vores SEO-analyse, at gennemgå hjemmesidens tekniske fundament. Det har vi faktisk allerede uddybet på vores side om teknisk SEO, og det er I velkommen til at kigge nærmere på for at blive klogere på vores arbejde med onpage-optimeringer. Baseret på vores analyse kommer vi med de anbefalinger til optimeringer, som giver mening for jer.

   Konkurrentanalyse

   I denne del får I en grundig analyse af jeres konkurrenter er afgørende for jeres virksomhed, da I vil få præcis viden om, hvordan konkurrenterne performer på markedet. Dette giver jer mulighed for at evaluere jeres egne interne initiativer og vurdere, om nogle af de tiltag, som konkurrenterne har taget, kan være relevante og gavnlige for jer. Med vores konkurrentanalyse går vi blandt andet ind og kigger på, hvordan jeres konkurrenter klarer sig de primære søgeord, som I har til fælles.

   Anbefalet handlingsplan

   Efter at have gennemført en teknisk SEO-analyse og en konkurrentanalyse, udarbejder vi en konkret handlingsplan, der identificerer nøgleområder, hvor vi mener, det er nødvendigt at handle for at forbedre jeres online synlighed. Denne handlingsplan er struktureret efter en prioriteret liste, der fokuserer på de specifikke delmål, vi har fastlagt i samarbejde med jer. Hvis I godkender vores handlingsplan, går vi i gang med vores arbejde med det samme, og I kan forvente mærkbare resultater efter kort tid. Og som sagt bygger vores samarbejde på tillid og åben kommunikation. Skulle der derfor være noget i vores handlingsplan, som skal tilpasses løbende eller helt ændres, så skal I ikke tøve med at sige det til os. Vi ønsker at hjælpe jer, og vi anbefaler kun det, som vi ser et potentiale i.