Hvem er Organic Growth?

Vi skaber naturlig vækst i en verden af reklamer
Lauge

Organic Growth er startet af Lauge Hybel, tidligere Head of Marketing i et af Danmarks største online marketingbureauer. Lauge har over 6 års erfaring med SEO og har blandt meget andet specialiseret sig i organisk trafik via søgemaskinerne. 

I sin tid som Head of Marketing var Lauge ansvarlig for produktudviklingen – og så igen og igen behovet for et mere målrettet og rent fokus på organiske markedsføringsstrategier.

Organic Growth er hans svar.

emilie
Emilie er journaliststuderende med en passion for content strategi og tekstudvikling. Hun er ny i marketingsverden, men har tre praktikophold inden for journalistik og kommunikation i bagagen.

Emilie elsker at fordybe sig i klienters værdier og mindset, for at kunne udvikle tekster der reflekterer præcis dette.

Hun lader sig ikke skræmme af det ukendte og beskriver sig selv som en tekst kamæleon, da hun er ansvarlig for tekster for et bredt spektrum af klienter.

Uanset om der er tale om tekster om banner design, rullegræs eller dyrlæger tager Emilie opgaven på sig og sætter sit præg.
Mikkel

Mikkel er Organic Growths SEO-specialist.

Mikkel har mere end 3 års erfaring med SEO og har specialiseret sig specifikt i teknisk SEO. Han har arbejdet for et af Danmarks største marketingbureauer og har stor viden indenfor front-end udvikling.

Mikkel har altid haft en interesse i online markeds markedsføring, såvel som udvikling af hjemmesider og UI design.

Image_from_iOS-removebg

Anna er Content Manager et med skarpt øje for skriftlig kommunikation. Hun er nylig færdiguddannet som kandidat i sprogpsykologi. Kandidatuddannelsen har givet hende en særlig forståelse for psykologien bag kommunikation.

Anna skriver tekster med udgangspunkt i læseren. Hendes fokus ligger på at formidle budskabet, så det brænder igennem og har værdi for dem, der skal læse det. Hun har tidligere arbejdet med digital markedsføring, og hun har blandt andet 3 års erfaring med kommunikation på sociale medier.

Anna har tidligere været ansvarlig for at skabe contentplaner og kommunikationsstrategier, der alle har haft positiv værdi for de virksomheder, hun har hjulpet.

Søgemaskineoptimering giver mening for Anna, fordi hun kan hjælpe virksomheder til at blive synlige for de rigtige kunder.

STOR ROS. Brug praktikere som Lauge, der ved, hvad han taler om. Imponerende, at han både kan holde oplæg og samtidig køre workshop for ... var vi 40 mennesker? Helt formidabelt, at han kan løse folks problem på stedet, samtidig med at vi alle får relevante input!
Kursist, journalist og kommunikationskonsulent

Skal vi samarbejde?

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed