CASES

Et udsnit af vores glade kunder
Alle vores kunder er forskellige. De arbejder i forskellige brancher. Deres marketingstrategier er forskellige. Deres indgangsvinkel til deres virksomhed er forskellig. Dog har de som minimum én ting til fælles – de arbejder med et dedikeret og specialiseret organisk marketingbureau, som stræber efter at skabe vækst i deres virksomhed lige præcis i de byer og områder, de ønsker.

Lauge Hybel
Ejer, Organic Growth
Philip Christiansen
Indehaver, RealMæglerne Søborg og Dyssegård

“Vi anbefaler Organic Growth til ALLE, men særligt til andre SMV og iværksættere som ikke selv har in-house kompetencer, samt til alle som har brug for strategisk sparring omkring markedsføring.”

Mads Lind
Grundlægger, Mystery Makers

Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth

Morten Samson
Head of Web, DiningSix

“Organic Growth har hjulpet os med at vende en negativ SEO tendens til en flot positiv udvikling. Vi får simpelthen flere organiske konverteringer end vi gjorde før. 

Jacob Djursby Andresen
Marketingansvarlig, Vetgruppen

“At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for”

Christoffer Gade
Grundlægger, Snevagten

“Vi vil anbefale Organic Growth til virksomheder som ønsker en troværdig og resultatskabende samarbejdspartner.”

Victor Helgogaard
Managing director, Mesterflyt

Ved hjælp af organisk markedsføring har vi i vores virksomhed opnået flotte resultater, som vi kan takke Organic Growth for

Andrea Fonnesbek Schyberg
Stifter, Fonnesbek Hair

ANBEFALING FRA SNEVAGTEN

Vi tog kontakt til Organic Growth, fordi vi havde en målsætning om at rangere i top 3 på Google, når kunder søger efter snerydning. Valget faldt på Organic Growth, fordi det er et firma, som vi har tiltro til og som samtidig løser opgaven til UG. 

Vi anbefaler Organic Growth til virksomheder, der har indset, at det giver bæredygtige resultater på den lange bane at investere i organisk markedsføring.”

 – Christoffer Gade, Ejer af Snevagten A/S

KONTAKT OS


Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

Axeltorv 6

1609 København V

Sidste ord

"The best marketing doesn’t feel like marketing"

Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS

Axeltorv 6

1609 København V

info@organicgrowth.dk

+45 30 20 15 01