Skip to main content

 | Vi får 4.6 af 5 stjerner

Et professionelt WordPress bureau

 • Skræddersyede WordPress-løsninger.

 • Optimering for Core Web Vitals.
 • Løbende vedligeholdelse og support.
 • Fokus på UX/UI og hastighedsoptimering.

Skal du bruge hjælp til en hjemmeside i wordpress? Sådan gør vi

I Organic Growth specialiserer vi os i at skabe skræddersyede hjemmesider til vores kunder. Vi går langt ud over blot at levere en standardskabelon, da vi fokuserer på at forstå vores kunders unikke behov på hjemmesiden samt deres overordnede mål for virksomheden. Dette forsøger vi altid at imødekomme, og hvis du har lyst til at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os i dag.

Optimering af Core Web Vitals: Boost din SEO-rangering

Vi forstår vigtigheden af Core Web Vitals for SEO, og derfor sikrer vi, at alle vores hjemmesider er optimeret til at opfylde disse standarder. Du kender helt sikkert til den irriterende oplevelse, det er, når du støder ind i en hjemmeside, der bare fungerer langsomt. Det skal vi ikke bede om. Derfor prioriterer vi hurtig indlæsningstid, interaktivitet og visuel stabilitet. På den måde sikrer vi, at vores kunders hjemmesider rangerer højt i søgemaskinerne og giver en bedre brugeroplevelse, hvor vi undgår, at dine kunder bliver utålmodige og lukker din side, inden den overhovedet når at loade færdig.

Vi bruger AIDA-modellen til at skabe effektivt indhold

Det store mål? At fange dine kunders opmærksomhed. Her bruger vi AIDA-modellen. Den tager udgangspunkt i Attention, Interest, Desire og  Action, og vi bruger den altid som metode, når vi udvikler indhold til vores kunders hjemmesider. Dette sikrer, at vi fanger de besøgendes opmærksomhed, at det skaber den rette interesse, samt at det opfordrer besøgende til at handle, hvilket fører til øget konvertering og engagement.

UX og UI best practices for en optimal brugeroplevelse

Vores erfarne designere og udviklere følger de bedste UX og UI-principper for at sikre en intuitiv og behagelig brugeroplevelse, hvor det er naturligt for din kunde, hvor de skal klikke for at finde den information, de søger. Når vi skaber hjemmesider, vurderer og designer vi altså både navigation og layout, så de samlet giver den bedste brugeroplevelse gennem hjemmesidedesignet, der både er fedt og funktionelt. 

Hastighedsoptimering: Det sikrer en lynhurtig ydeevne

Vi udfører omfattende hastighedsoptimering for vores kunders hjemmesider, hvilket sikrer lynhurtig indlæsningstid, der reducerer bounce rates. Dette gør vi ikke kun for at forbedre brugeroplevelsen, men fordi vores erfaring fortæller os, at vi har en positiv indvirkning på vores kunders SEO-rangeringer. I sidste ende betyder det også, at du undgår, at din kunde klikker væk, fordi hjemmesiden loader for langsomt.

 • “Ekstraordinær service og resultater fra Organic Growth”

  Jonas Grønning, Nord-leasing.dk
 • “De er en kæmpe fornøjelse at arbejde med, og på kort tid har de allerede leveret flotte resultater”

  Michelle, WE TRAIN AT HOME
 • “Organic Growth er dygtige, imødekommende og meget professionelle”

  Johannes Nielsen, Translated By Us

Vores cases er et kig ind i maskineriet

Vil du se vores arbejde i aktion? Tag et kig på nogle af vores cases, hvor vi har hjulpet vores kunder med at opnå bemærkelsesværdige resultater gennem skræddersyede SEO-strategier. Vores cases viser vores evne til at skabe øget synlighed, trafik og konverteringer. Alt sammen med målet om at skabe en reel værdi – både for vores kunder og særligt for vores kunders kunder.

 • RealMæglerne

  Nr. 1 på Google på “Ejendomsmægler København”

  “Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

 • DiningSix

  Fra én til 18 restauranter og international vækst i Norden

  “Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth.”

 • Snevagten

  En af Danmarks største snerydningsvirksomheder
  “At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for.”

  En WordPress hjemmeside med indbygget sporing og tracking

  Vi integrerer avanceret sporing og tracking med Google Analytics, så vores kunder kan få værdifulde indsigter i deres hjemmesides præstationer og brugeradfærd, der kan være nyttigt, når du skal tage strategiske beslutninger på din virksomheds vegne.

  Analyse og anbefalinger til forbedring af eksisterende hjemmesider

  Vores team af seje hjemmesideeksperter udfører dybdegående analyser af eksisterende hjemmesider og tilbyder på baggrund af dette en række omfattende anbefalinger til forbedringer af både UX og UI. Disse anbefalinger vil vi også meget gerne eksekvere på, så hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på en analyse, anbefaling og eksekvering, skal I hive fat i os i dag.

  Serviceaftale af din WordPress-hjemmeside

  Vi tilbyder skræddersyede WordPress-serviceaftaler, der for vores kunders hjemmesider sikrer løbende vedligeholdelse, opdateringer og support. På den måde har du altid en teknisk hjælp i hånden, når du render ind i problemer eller spørgsmål omkring din hjemmeside. 

  Frigør tid til dine kerneopgaver med vores WordPress-hjemmesider

  Med vores sikre og hurtige hosting-løsninger kan vores kunder være sikre på, at deres hjemmesider er i pålidelige hænder, samt at de hele tiden opnår en optimal ydeevne. Ved at outsource til os, får du frigivet tid til dine kerneopgaver, for vi synes, at det giver god mening, at vi gør det, vi er gode til, så du får tid til at fokusere på de, du er god til. Derfor giver det god mening at outsource. På den måde kan du også slippe bekymringerne, når du ved, at der bliver taget god og kompetent hånd om din hjemmeside. 

  Lad os hjælpe dig med din nye WordPress-hjemmeside

  Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med vores knivskarpe webdesigner, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi er mere end klar til at tage en snak om de bedste tips til dig, hvordan vi kan hjælpe dig og tip-top-optimere din hjemmeside, der rammer dine brugere (og i sidste ende undgår at du taber dem, fordi din hjemmeside ikke er opsat optimalt). Vi er eksperter på området og vil lynhurtigt kunne hjælpe dig, så du kan mærke stor forandring og skabe mærkbare resultater.