Vores samarbejde med DiningSix


“Som klient hos Organic Growth kan man forvente et kompetent team med styr på deres kram, hvilket også afspejles i resultaterne.”

“Vores samarbejde med Organic Growth har været super professionelt. De er gode til at tænke ud af boksen og at tænke løsningsorienteret. Gennem samarbejdet har de også været dygtige til løbende at forklare deres strategi, så det giver mening for alle. Lauge har en fantastisk viden om SEO og alle mulighederne det giver os som virksomhed. Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth. Som klient hos Organic Growth kan man forvente et kompetent team med styr på deres kram, hvilket også afspejles i resultaterne.”

Morten Samson, Head of Web

1

Placering på søgning:
Catering Århus

214.74%

Organisk besøgstal stigning
2019 sammenlignet med 2018

Om vores arbejde

DiningSix og Organic Growths samarbejde begynde i starten af 2019. Formålet var at skabe større synlighed omkring deres Catering forretning… Det må man sige er lykkedes. Da catering er en meget sæson dikteret forretning, har vi besluttet sætte delmål og sammenligne med tilsvarende perioder sidste år. Vores delmål har været, at vi i 2020 skal være 30% bedre hver måned, end tilsvarende måneder sidste. Den målsætning har vi opnået indtil (Desværre med undtagelse af corona perioden).

Resultater

Ovenstående screenshot er et lille udsnit af de søgeord, som vi har arbejdet på. Det primære fokus har været på Catering generisk, men vi har også arbejdet med Catering + by. 

  Kontakt os


  Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  Sidste ord

  "The best marketing doesn’t feel like marketing"

  Tom Fishburne

  Find vej

  Organic Growth ApS

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  info@organicgrowth.dk

  +45 30 20 15 01