Vores samarbejde med Vetgruppen


Der er hurtig respons når nødvendigt og vi har en konstruktiv dialog performance, tiltag og resultater.

“Organic Growth har hjulpet os med at vende en negativ SEO tendens til en flot positiv udvikling. Vi får simpelthen flere organiske konverteringer end vi gjorde før. 

Jacob Djursby Andresen

Marketingansvarlig

1

Placering på søgning:
Dyrlæge København

147%

Stigning i organiske besøgstal
Første halvår af 2020 sammenlignet med 2019

Om vores arbejde

Vetgruppen er en af Danmarks største dyrlæger. De har flere forskellige dyreklinikker fordelt rundt i Danmark. Derfor har vi udarbejdet en klassisk multilokationsstrategi, hvor vi arbejder med søgeord som “dyrlæge København”, “Dyrlæge Odense” og så fremdeles. 

Denne strategi har fungeret rigtig godt og vi har efter samarbejdets indgåelse formået at få flotte resultater på de største og mest konkurrenceprægede søgeord. 

Vi har en tæt dialog med Vetgruppen, hvor vi diskutere hvilke søgeord, som de omsætter mest for. Udfra disse samtaler har vi lagt fokus på søgeord som akut og weekend. Vetgruppen rangere nu #1 på søgningen “Akut dyrlæge”. 

Udover de mere konkurrencetunge søgeord, så arbejder vi også med behandlings søgninger. Dette kan f.eks. være et søgeord som “Hotspot hos hund”, “Calicvirus”, m.m. 

Resultater

Ovenstående screenshot er et lille udsnit af de søgeord, som vi har arbejdet på. Screenshottet viser nogle af Vetgruppens vigtigste termer været placeret #1. 

Grafen foroven viser udviklingen, som er sket i løbet af samarbejdet. Samarbejdet starter i januar 2020 og umiddelbart efter begynder vi at se en stigning. Kurven ser måske en stejl ud, men hvis vi kigger på tallene, så ser det meget flot ud. Den første måned af samarbejdet ligger vi på 3000 organiske besøgende og efter seks måneder er vi kommet tæt på 7000. 

  Kontakt os


  Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  Sidste ord

  "The best marketing doesn’t feel like marketing"

  Tom Fishburne

  Find vej

  Organic Growth ApS

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  info@organicgrowth.dk

  +45 30 20 15 01