Skip to main content

Vetgruppen

I skrivende stund har VetGruppen 38 klinikker fordelt i Danmark. VetGruppen havde brug for en samarbejdspartner, der havde erfaringer med virksomheder med flere lokationer, og som bl.a. kunne håndtere flere Google My Business profiler på en gang. Vores arbejde har de seneste tre år bestået af kontinuerligt at øge deres synlighed online i takt med, at de opkøbte flere nye klinikker i hele landet.

Læs om vores samarbejde med VetGruppen herunder, og bliv klogere på, hvordan deres klinikker blev synlige på Google og dermed generede flere besøgende på deres sider og i deres klinikker.

Dyrlægebranchen er en konkurrencetung branche, og med en kunde som VetGruppen er det oplagt at optimere ud fra en strategi, som har fokus på klinikkernes lokation. Deres strategi med at opkøbe klinikker rundt omkring i landet, i kombination med vores lokale SEO-strategier, har gjort, at VetGruppen er en af de mest førende i deres branche, når det kommer til være synlig i specifikke områder og byer, når brugeren laver en søgning på Google.

Vores arbejde

For at VetGruppens klinikker var synlige i de relevante byer og områder, producerede vi en masse relevant indhold til klinikkerne. Dyrlægebranchen er et hårdt felt og for at være sikker på, at VetGruppen var øverst på Google og synlig i søgninger relateret til “dyrlæge”, foretog vi også kontinuerligt analyser af siderne. Det gav os mulighed for at rette indholdet til, så klinikkerne rangerede højt på Google på de rigtige søgeord i de rigtige byer.

Symptomordbog

VetGruppens mission og vision er at drage omsorg for familiedyr landet over. Via deres mange klinikker og kompetente personale har de opbygget en landsdækkende platform, som sikrer at alle familiedyr får den fornødne hjælp og pleje. Fordi dyrlægefagets ydelser favner så bredt, og at branchen er så konkurrencetung, udarbejdede vi en content-strategi, som sigtede skarp efter symptomer og sygdomme. Vi implementerede en symptomordbog på siden, som var en god mulighed for at komme op og rangere højt på sygdomme, symptomer, behandlinger osv., som relaterer sig til hunde, katte og heste.

Et godt samarbejde med mulighed for sparring og uddannelse

Hver gang VetGruppen opkøbte en klinik, skulle vi oprette klinikken inde på VetGruppen.dk og flytte alt eksisterende indhold over på siden. Vi har haft et tæt samarbejde med VetGruppen i de sidste par år, og som resultat af vores tætte og givende samarbejde, og VetGruppens hårde arbejde, er de nu blevet så kompetente, at de selv kan stå for eksekveringen af denne del af søgemaskineoptimeringen. Det, synes vi, er mega sejt!

Organiske besøgende stiger med 420%

Alt det hårde arbejde betaler sig, for som det ser ud lige nu april 2022, har VetGruppen 13.000 organisk besøgende på deres side. Det er en kæmpe stigning på 420% sammenlignet med de par tusind, de havde, da vi startede samarbejdet med dem, og deres succes og vækst genererer flere nye og sjove opgaver.

Bliv ringet op

Har du er projekt vi skal se på? Vi er altid friske på at dele ud af vores viden og gode ideer. Udfyld dit navn, telefonnummer så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale. 

“Organic Growth har hjulpet os med at vende en negativ SEO tendens til en flot positiv udvikling. Vi får simpelthen flere organiske konverteringer end vi gjorde før.”
Jacob Djursby Andresen,Marketingansvarlig