Vores samarbejde med RealMæglerne


“Vi har fået den øget eksponering som vi ønskede – og mere og hurtigere end forventet!”

“Lauge og teamet har gjort det til UG – kæmpe anbefaling. Jeg vil anbefale alle, der ønsker vækst i forretningen og som vil ”sikre” sig, at penge bliver brugt til reel optimering at tage fat i Organic Growth!

Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

 – Philip Christiansen, Indehaver og Ejendomsmægler MDE

1

Placering på søgning:
Ejendomsmægler København

1

Placering på søgning:
Ejendomsmægler Vesterbro

Om vores arbejde

I midten af 2020 tog RealMæglerne fat i Organic Growth. De ønskede hjælp med optimere forskellige butikker i deres københavnerkæde. Tidligere har RealMæglerne haft meget fokus på offline kanaler, så som busreklamer, avisreklamer og flyers. Nu var det på tide, at gøre noget ved deres online tilstedeværelse. 

Resultater

Samarbejdet har bestået i optimering af de forskellige butikkers sider, så de kunne rangerer i deres nærområder. Derudover har vi styret deres Google My Business profiler, så disse også har kunne rangerer i nærområdet.

Kontakt os


Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

Strandlodsvej 44

2300 København S

Sidste ord

"The best marketing doesn’t feel like marketing"

Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS

Strandlodsvej 44

2300 København S

info@organicgrowth.dk

+45 30 20 15 01