Vores samarbejde med Snevagten


“At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for”

“Vi tog kontakt til Organic Growth, fordi vi havde en målsætning om at rangere i top 3 på Google, når kunder søger efter snerydning. Valget faldt på Organic Growth, fordi det er et firma, som vi har tiltro til og som samtidig løser opgaven til ug. Den organiske tilgang til markedsføring som Organic Growth benytter sig af, anså vi som værende den mest bæredygtige løsning, fordi tilgangen konstant vil skabe leads, uden at man behøver at betale for hvert klik. Samarbejdet med Organic Growth har fungeret særdeles godt og professionelt. Sammen har vi udviklet en strategiplan, som afspejler de initiativer, vi som virksomhed ønsker at arbejde med, og som samtidig fører til øget organisk trafik. Strategien er løbende blevet opdateret, for at forblive konkurrencedygtig og relevant for vores nuværende situation. Vi anbefaler Organic Growth til virksomheder, der har indset, at det giver bæredygtige resultater på den lange bane at investere i organisk markedsføring.”

Christoffer Gade, Ejer af Snevagten A/S

1

Placering på søgning:
Snerydning

378%

Organisk besøgstal stigning i højsæson
2019 sammenlignet med 2018

Om vores arbejde

Samarbejdet med Snevagten A/S startede for mange år siden og også før Organic Growths fødsel. Christoffer Gade, ejer af Snevagten, og Lauge Hybel har arbejdet sammen i længere tid og derfor har samarbejdet ligget lige til højrebenet, da de begge kender hinandens stærke sider. 

Vores primære fokus er dominere alle snerydnings relaterede søgetermer. For at opnå dette udarbejder vi forskellige strategier. Den altoverskyggende er dog primært baseret på udarbejdelse af indhold, søgeordsanalyse og teknisk udarbejdelse af hjemmesider.

På nuværende tidspunkt ligger snevagten.dk #1 på søgningen “Snerydning” og vi har flere hjemmesider der bevæger sig op. 

Resultater

Snerydning er som bekendt en meget sæsonbetonet branche. Derfor giver det bedst mening, at sammenligne med tilsvarende måneder sidste år. Ovenstående graf viser en voldsom stigning i 2019 sammenlignet med 2018.  

I løbet af samarbejdet har vi arbejdet med mange forskellige søgetermer. Ovenstående screenshot er på søgningen “Snerydning København”. Her har vi placering #1 og placering #2. 

  Kontakt os


  Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om jeres muligheder.

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  Sidste ord

  "The best marketing doesn’t feel like marketing"

  Tom Fishburne

  Find vej

  Organic Growth ApS

  Strandlodsvej 44

  2300 København S

  info@organicgrowth.dk

  +45 30 20 15 01