Skip to main content

 | Vi får 4.6 af 5 stjerner

Få hjælp til dit næste Nyhedsbrev

 • Målgruppeorienteret og brugervenligt indhold.
 • Skræddersyede content-løsninger til kundens behov.
 • Forøget synlighed og troværdighed gennem tekster af høj kvalitet.
 • Engagerede tekstforfattere med uddannelsesmæssig- og faglig baggrund i kommunikation og formidling.

Brug for hjælp til dine nyhedsbreve?

Hold dine medarbejdere og kunder ajour med, hvad der rører sig internt i virksomheden og eksternt i din pågældende branche. Det kan du gøre med et nyhedsbrev, og vi vil gerne skrive det for dig! Hos Organic Growth har vi flere års erfaring med at levere forskelligartede tekster til vores kunder, som er skræddersyet til netop deres målgruppe og behov.

Hvad er et nyhedsbrev?

Du er højst sandsynligt stødt på et nyhedsbrev fra tid til anden – enten internt på din arbejdsplads eller via en ekstern virksomhed, som du er tilknyttet. Det består typisk af kortere eller længere tekster om interne og eksterne nyheder, og det er en god og effektiv måde for et brand at holde sig relevant i et konkurrencedygtigt marked.

Gør et nyhedsbrev til en fast del af din kommunikationsstrategi.

Et nyhedsbrev har mange fordele for din virksomheds kommunikationsstrategi. Men hvordan sikrer vi, at dit nyhedsbrev skaber den rette værdi for dig? Når vi arbejder med nyhedsbreve, har vi altid fokus på fire faktorer, der sørger for at nyhedsbrevet har den rette effekt.

Målgruppeorienteret nyhedsbrev skaber et community

Det skal være tydeligt for dine kunder, at du har et indgående kendskab til dem som målgruppe. Derfor skrives nyhedsbrevet specifikt til den målgruppe, du ønsker at nå. På den måde kan du skabe en form for community, hvor dine kunder føler sig engageret i din virksomhed. Vi sætter os altid grundigt ind i din målgruppe, så vi sikrer, at den tekst, du modtager fra os, er skræddersyet til modtagerne.

Engagér kunder og medarbejdere i virksomheden

Et nyhedsbrev er et rigtig godt værktøj til at engagere enten dine medarbejdere i virksomheden eller dine kunder. Når vi skriver dit nyhedsbrev, sørger vi derfor altid for at levere engagerende indhold, som taler direkte til dit valgte publikum. Skal nyhedsbrevet rettes mod din målgruppe, sørger vi for, at det leder til salg og konverteringer, og samtidig får dig til at fremstå som ekspert i dit felt.

Et nyhedsbrev der øger dit salg

I et nyhedsbrev skal der være en velovervejet mængde af salg for at skabe den rette værdi for dig på salgs- og konverteringsfronten. Har du nye produkter, tilbud eller ydelser, som dine kunder vil finde relevante, sørger vi derfor for at lede dem videre i købsfasens næste trin. Det kunne f.eks. være ved at linke til dine kategorisider eller grundige produktbeskrivelser, som er sidste stop før et potentielt køb.

Del din viden

Vidensdeling er alfa omega, hvis du vil skabe en tæt kunderelation, hvor du virker troværdig. Vi har hos Organic Growth mange års erfaring med at sætte os ind i forskelligartede emner, og vi kan derfor sørge for, at du kontinuerligt kan fortælle dine medarbejdere og kunder om et givent emne eller spændende tendenser i branchen og på den måde fremstå som en engageret ekspert i dit felt.
 • “Ekstraordinær service og resultater fra Organic Growth”

  Jonas Grønning, Nord-leasing.dk
 • “De er en kæmpe fornøjelse at arbejde med, og på kort tid har de allerede leveret flotte resultater”

  Michelle, WE TRAIN AT HOME
 • “Organic Growth er dygtige, imødekommende og meget professionelle”

  Johannes Nielsen, Translated By Us
 • RealMæglerne

  Nr. 1 på Google på “Ejendomsmægler København”

  “Organic Growths arbejde har haft en positiv effekt på Københavner-kæden generelt. Helt kort kan man sige, at vores placeringer har gjort, at vi får flere henvendelser.”

 • DiningSix

  Fra én til 18 restauranter og international vækst i Norden

  “Vi har samarbejdet med Organic Growth gennem længere tid og opfordrer alle, som står og mangler hjælp til SEO, til at vælge Organic Growth.”

 • Snevagten

  En af Danmarks største snerydningsvirksomheder
  “At vi nu ligger i top 3 på Google, kan vi takke Organic Growth for.”

  Skal vi skrive dit nyhedsbrev?

  For at lykkes med at levere en værdifuld tekst til dit nyhedsbrev forudsætter det, at vi har et tæt samarbejde i processen. Vi laver selvfølgelig den nødvendige research, hvis det drejer sig om et givent emne, men sker der noget eksternt eller internt i virksomheden, som kun du har adgang til og ønsker at skabe fokus på i dit nyhedsbrev, skal du blot gøre os opmærksom på det, når du bestiller dit nyhedsbrev.

  Lad os hjælpe dig med dine tekster

  Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hilse på dig.

  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!
  Få en gratis SEO Analyse
  Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!