Skip to main content

Få en SEO-analyse

Vores SEO-analyse giver dig en skræddersyet handlingsplan med gennemarbejdede anbefalinger og indholdsstrategier målrettet præcist til din virksomhed.

Tag din online
markedsføring
til nye højder

Som SEO-bureau danner vores analyser grobund for visionære og bæredygtige strategier samt vores gode samarbejde med de kunder, der har en all-around SEO-aftale hos os. Men vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for et nyt sæt øjne på din virksomhed eller en problemstilling, du står overfor. 

Vores SEO-analyse vil give dig en step-by-step SEO-guide med konkrete råd til optimeringer og tiltag, du kan implementere med det samme. Få kortlagt muligheder, du måske har overset, og få løst de problemer, der gør, at du måske er gået i stå med din online markedsføring.  

Vores SEO-guide inkluderer bl.a. indholdstrategier og anbefalinger til, hvordan du kan optimere din hjemmeside. 

Hvordan ser vores SEO-guide ud?

Ved et intromøde vil vi tale sammen om de udfordringer, din virksomhed står overfor. Udbyttet vil derfor altid være konkret og håndgribeligt. Og hvis du skulle have brug for det, står vores team også klar til at eksekvere på analyserne.

Se eksempler på guides herunder:

Vores SEO-analyse sikrer din virksomhed langsigtede strategier og organisk vækst

Få sat realistiske og ambitiøse mål for din virksomhed med vores analyse; herunder analyse af den eksisterende hjemmeside, dit brand, konkurrenter på markedet, din målgruppes efterspørgsel m.m.. Dette giver os det bedste udgangspunkt for at udarbejde marketingstrategien og sikrer, at din virksomhed opnår sit fulde potentiale. 

Analyser udgør generelt en stor del af vores arbejde og bruges også til uddannelse af vores kunder. Det er vigtigt, at du som kunde hos Organic Growth forstår, hvad vi laver, og kan se, hvorfor vi gør dét, vi gør. 

Hvad består vores SEO-analyse af?

Linkanalyse

En linkanalyse vil give et overblik over, hvordan den nuværende linkprofil er struktureret og kortlægger problemer og muligheder.

En linkanalyse er essentiel, for at udarbejde en solid linkbuildingstrategi.

Måske der er gamle og mindre relevante links, som skal slettes, eller måske skal din linkprofil struktureres anderledes for at tilgodese Google. 

Teknisk analyse

En teknisk analyse afslører tekniske problemer på hjemmesiden.

For at din hjemmeside og dit indhold opnår sit fulde potentiale og genererer resultater, er det vigtigt at foretage en grundig teknisk analyse.

Spiller teknikken ikke på din hjemmeside, kan det komme i konflikt med Google, når Google skal indeksere hjemmesiden.

Konkurrentanalyse

En konkurrentanalyse giver dig kort sagt et overblik over dine konkurrenter og sørger for, at du kan spore dig ind på dine vigtigste konkurrenter og deres strategier. 

Med et overblik over dine konkurrenters tiltag og strategier, står din søgeords- og linkbuildingstrategi endnu stærkere. 

Konkurrentanalyser kan  foretages løbende ifm. udarbejdelsen af din marketingstrategi

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse laves på baggrund af dine potentielle kunders søgeadfærd og sikrer, at din målgruppe kan finde din virksomhed, når de laver en relateret søgning på Google. 

Jo mere du ved om din målgruppe, jo bedre bliver søgeordsanalysen.  

Søgeordsanalysen bruges herefter til at udarbejde indholdsstrategier med forskellige typer SEO-tekster til din hjemmeside, så din virksomhed kan rangere højt på Google.

Analyse er det første skridt
på vejen til gode resultater

Analyse udgør en stor del af vores arbejde som bureau. I vores optik kan man ikke skabe langvarige og langsigtede resultater, hvis ikke man foretager analyser løbende.

For os er det vigtigt, at alle vores beslutninger og strategier er baseret på vores erfaring og data. Analyserne er derfor også en måde at sikre, at vi konstant dygtiggør os indenfor vores felt.

Analyserne viser, at vores arbejde genererer vækst for vores kunder, og den vækst er målbar på data som rangeringer på Google, organiske besøgende på siden og flere eksponeringer.

 

Hør mere om dine
muligheder hos os!

Udfyld dit navn, telefonnummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale. 

Få en gratis SEO Analyse
Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!
Få en gratis SEO Analyse
Få en gratis SEO-analyse for at kickstarte din rejse mod digital succes!