Analyse

Få en komplet analyse med specifikke anbefalinger og løsninger, som du kan eksekvere med det samme!

Som SEO-bureau danner vores analyser grobund for visionære strategier og gode samarbejder med vores kunder. Men vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for et nyt sæt øjne på din virksomhed eller en problemstilling, du står overfor. Vores analyse vil give dig konkrete råd og tiltag, du kan implementere med det samme og kortlægge de muligheder, du måske kan have overset.

Ved et intromøde vil vi tale sammen om de udfordringer, din virksomhed står overfor. Udbyttet vil derfor altid være konkret og håndgribeligt. Og hvis du skulle have brug for det, står vores team også klar til at eksekvere på analyserne.

Hvilke analyser foretager vi for vores kunder?

For at kunne komme godt fra start som ny kunde hos Organic Growth, foretager vi en grundig analyse af din hjemmeside. Analysen skal sikre, at vi har et overblik over din hjemmeside, din virksomhed og dine mål. Med et godt overblik opnår din virksomhed sit fulde potentiale og giver os det bedste udgangspunkt for at udarbejde marketingstrategien. 

Analyse udgør en stor del af vores arbejde og bruges også til uddannelse af vores kunder. Det er vigtigt, at du som kunde hos Organic Growth forstår, hvad vi laver, og kan se, hvorfor vi gør dét, vi gør. Selvom din rolle som virksomhedsejer er din vigtigste rolle, får du adgang til vores erfaringer og viden, som skal sikre, at du ser målbare resultater.

Linkanalyse

En linkanalyse vil give et overblik over, hvordan den nuværende linkprofil er struktureret. Vi foretager en linkanalyse, som kortlægger problemer og muligheder, så vi fremadrettet kan se, hvordan vi skal udarbejde din linkbuildingstrategi. Måske der er gamle og mindre relevante links, som skal slettes, eller måske skal din linkprofil struktureres anderledes for at tilgodese Google.

Hvis Google opfanger en unaturlig linkprofil, kan det have stor påvirkning på jeres placering i en relateret søgning.

Teknisk analyse

En teknisk analyse afslører tekniske problemer på hjemmesiden. Det er vigtigt at få opdaget tekniske problemer, da de kan komme i konflikt med Google, når Google skal indeksere hjemmesiden. Så for at opnå det fulde potentiale af hjemmesiden samt generere resultater, er det vigtigt at foretage en teknisk analyse.

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse laves på baggrund af dine potentielle kunders søgeadfærd og sikrer, at din målgruppe kan finde din virksomhed, når de laver en relateret søgning på Google. Jo mere vi ved om din målgruppe, jo bedre bliver søgeordsanalysen. Vi leverer altid en grundig søgeordsanalyse samt en skræddersyet indholdsstrategi, der matcher hertil. Søgeordsanalysen bruges herefter til at skrive SEO-tekster af forskellige typer til jeres hjemmeside, så din virksomhed kan rangere højt på Google.

Analyse er ikke en one-time thing!

Analyse udgør en stor del af vores arbejde som bureau. I vores optik kan man ikke skabe langvarige og langsigtede resultater, hvis ikke man foretager analyser løbende. Derfor foretager vi analyser af strategier, kundeopgaver og resultater hver måned. Disse analyser bliver sendt ud som månedsrapporter til vores faste kunder, så kunderne altid ved, hvad vi har lavet, samt hvilken betydning det har for deres virksomhed.

For os er det vigtigt, at alle vores beslutninger og strategier er baseret på vores erfaring og data. Analyserne er derfor også en måde at sikre, at vi konstant dygtiggør os indenfor vores felt. Analyserne viser, at vores arbejde genererer vækst for vores kunder, og den vækst er målbar på data som rangeringer på Google, organiske besøgende på siden og flere eksponeringer.

Bliv kontaktet
Er din virksomhed vores næste spændende projekt? Hos Organic Growth vil vi altid gerne dele ud af vores viden og gode ideer. Udfyld dit navn, telefonnummer og link til virksomhedens hjemmeside, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale. Og hvem ved, måske vi er det rette match til at hjælpe dig med at indfri dine mål og visioner.
"THE BEST MARKETING DOESN’T FEEL LIKE MARKETING"
Tom Fishburne

Find vej

Organic Growth ApS
Strandlodsvej 44
2300 København S